StoryEditor

McDonald´s Slovensko má novú PR posilu

24.07.2019, 11:30
Autor:
TSTS
Tím McDonald´s Slovensko posilnila od polovice júla Lucia Poláčeková.

Lucia Poláčeková prijala pozíciu PR Supervízor pre slovenský trh. V jej náplni práce bude riadenie externej komunikácie značky McDonald´s na Slovensku, podpora projektov spoločenskej zodpovednosti, firemnej stratégie a marketingu.

„Teším sa z príležitosti pracovať s tímom profesionálov pre jednu z najväčších a najznámejších celosvetových značiek, ktorá prináša nielen množstvo inovácií, ale tiež veľa prínosných celospoločenských aktivít a projektov vo všetkých krajinách, kde pôsobí. Samozrejme, vrátane Slovenska,“ hovorí Lucia Poláčeková.

Lucia Poláčeková prichádza do McDonald´s Slovensko s dlhoročnými skúsenosťami z oblastí PR, externej i internej komunikácie, event manažmentu i marketingu. Lucia pôsobila posledných päť rokov v spoločnosti Tesco na Slovensku. Od roku 2014 ako manažérka pre internú komunikáciu a neskôr ako PR manažérka v rámci externej komunikácie.

V rokoch 2012 a 2014 pôsobila na komunikačnom oddelení v spoločnosti Orange. Predtým bola zodpovedná za internú a externú komunikáciu spoločnosti Dell, kde pracovala sedem rokov na pozícii PR špecialista.

Lucia vyštudovala žurnalistiku na Univerzite Komenského v Bratislave. Má dvoch synov. K jej záľubám patrí fotografovanie, sledovanie trendov, písanie poviedok a prózy.  

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 06:22