UniCredit Bank
StoryEditor

UniCredit Bank vymenovalo novú riaditeľku pre riadenie ľudských zdrojov

13.09.2019, 09:49
Autor:
TSTS
Je ňou Hana Čitbajová.

Hana Čitbajová sa stala novou členkou výkonného výboru a riaditeľkou pre riadenie ľudských zdrojov UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia. Do novej pozície bola vymenovaná od septembra 2019.

Hana Čitbajová pôsobí v skupine UniCredit od roku 2003, za toto obdobie získala bohaté skúsenosti s riadením ľudských zdrojov na kľúčových pozíciách v personálnych oddeleniach bankových spoločností v rôznych krajinách. Venovala sa riadeniu nákladov, rozvoju podnikania, krízovému manažmentu, ale tiež fúziám a akvizíciám, riadila tiež mnoho kľúčových procesov spojených s výkonnosťou, politikou odmeňovania a výhod.

Svoju kariéru odštartovala na úseku školenia a rozvoja v UniCredit Bank na Slovensku. V roku 2009 sa stala Global HR Business Partnerkou pre oblasti CFO a Identity&Communication v Miláne v Taliansku. Od roku 2011 pôsobila vo Viedni ako Senior HR Business Partnerka pre kompetenčné línie divízie SVE. O dva roky neskôr sa presunula na rovnakú pozíciu do UniCredit Bank v Českej republike. Od roku 2015 potom zastávala pozíciu riaditeľky Ľudských zdrojov v UniCredit Bulbank v Bulharsku.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 15:47