PS:Digital
StoryEditor

Agentúra PS:Digital oznámila personálne zmeny

10.01.2020, 08:20
Autor:
TSTS
Na post Managing Directora sa vracia Blažena Ambróz Sedrovičová.

Do PS:Digital sa po materskej dovolenke na post Managing Directora vracia Blažena Ambróz Sedrovičová. Počas tohto obdobia ju na pozícii zastupoval Róbert Szabó. Szaboó bude v agentúre po príchode Sedrovičovej zastávať novú pozíciu. 

“Som rád, že sa Blažka vracia do nášho tímu. Zároveň ďakujem Robovi Szabóovi, ktorý ju na tejto pozícii zastupoval, za skvelo odvedenú prácu. Róbert ostáva naďalej v agentúre ako Chief Innovation Officer a bude mať na starosti všetky naše inovačné projekty a procesy,” vysvetľuje zmeny Peter Šebo, zakladateľ & CDO PS:Digital. 

“Počas materskej dovolenky som nadobudla odstup od každodennej agentúrnej rutiny, a preto to vnímam tak, že teraz je ten najlepší čas pozrieť sa na to, kde sa momentálne agentúra nachádza a kde je priestor na zlepšenie. Teším sa na adaptáciu noviniek/inovácií, ktoré sme pripravili ako pre interné fungovanie, tak aj pre klientov a trh. Som rada, že som späť a som pripravená na výzvy, ktoré nám rok 2020 pripraví,” hovorí Blažena Ambróz Sedrovičová. 

Blažena Ambróz Sedrovičová pôsobí v oblasti marketingu a PR už viac ako 10 rokov. Začínala ako marketingový a PR manager projektu Košice-Európske hlavné mesto kultúry 2013, neskôr pôsobila v agentúrach ako Neopublic Porter Novelli či SKPR Strategies. V agentúre PS:Digital pôsobí od roku 2015 kde sa z pozície teamleadra v roku 2016 stala Managing Directorom.

01 - Modified: 2019-04-11 12:02:26 - Feat.: 0 - Title: Simona Šebestová: Rozšírená realita je v reklamnej sfére stále v plienkach. Spolu s virtuálnou realitou sú však budúcnosťou marketingu
menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 21:30