autor fotografie: Marika Beňadik Majorová
StoryEditor

Lenka Slovák Bónová odchádza z Respect APP

02.03.2020, 14:03
Autor:
redred
V agentúre pôsobila vyše 5 rokov. (doplnené o stanovisko)

Lenka Slovák Bónová sa chce venovať freelancingu. Podľa jej slov, ktorými opísala svoje rozhodnutie na sociálnej sieti, uprednostnila voľnejšie pracovné tempo.

"Vždy ma lákalo manažovanie si svojho času a priestoru podľa môjho rytmu a nielen podľa pracovných hodín," priznala pre Stratégie Lenka. "Ľudia z Respectu mi budú chýbať, ale ani sme sa naozaj nelúčili, pretože zatiaľ s Respectom naďalej spolupracujem externe, aj keď v oveľa menšej miere," dodáva. 

V blízkej budúcnosti Lenku viac láka práca pre malé slovenské značky. O svojom kroku nepochybuje: "Veľmi sa teším na celé freelancovské fungovanie, tak verím, že to dobre pôjde. Dostala som aj otázku, či neodchádzam kvôli tomu, že som vyhorela - nie! Práveže sa cítim úplne nabitá energiou a chystám sa si "zarábanie na seba" užívať. Prvý deň je zatiaľ super, len ma začalo škrabať v hrdle, s čím som veľmi nerátala."

Lenka je otvorená rôznym spoluprácam a na otázku, či si v budúcnosti vie predstaviť návrat do agentúrneho kolobehu, odpovedala:  "Úplne to vylúčiť určite nechcem, ale zatiaľ to tak necítim."

Lenka do agentúry nastúpila pred vyše 5 rokmi, kde sa postupne vypracovala na kreatívnu riaditeľku. Jej meno je podpísané pod viacerými známymi kampaňami, ktoré získali ocenenia. Na ktoré práce je hrdá a čo ju najviac motivuje, si prečítajte v rozhovore tu.

Lenka Slovák Bónová začínala v agentúre Daren&Curtis, neskôr prešla do MADE BY VACULIK, kde pracovala ako senior copywriter. Následne si dala pauzu, po ktorej zakotvila v Respect APP.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 06:26