MALL Group
StoryEditor

MALL Group má nového obchodného riaditeľa

29.04.2020, 14:47
Autor:
TSTS
Je ním Jakub Střeštík.

Na pozíciu obchodného riaditeľa skupiny MALL nastupuje Jakub Střeštík. Je zodpovedný za obchodné aktivity MALL Group v strednej a východnej Európe. Jeho hlavnou úlohou je rozvoj nových obchodných príležitostí na siedmich trhoch, na ktorých skupina MALL pôsobí. Doterajší obchodný riaditeľ Igor Matejov sa v úlohe COO teraz plne zameria na prevádzkové vedenie skupiny.

Jakub Střeštík pracoval na vedúcich manažérskych pozíciách v niekoľkých nadnárodných koncernoch podnikajúcich v gastronómii, elektronike a retaili. Posledných deväť rokov stál na čele spoločnosti Kika Nábytok v Česku a na Slovensku. Od januára 2018 navyše šéfoval aj Kika v Rumunsku. V rokoch 2004 až 2008 pracoval ako regionálny riaditeľ reštaurácií rýchleho občerstvenia KFC a Pizza Hut. Do Česka okrem iného priviedol aj kaviarenský reťazec Starbucks a slovenského predajcu elektroniky Nay. Na starosti mal strednú a východnú Európu. Vo Veľkej Británii vybudoval vlastnú sieť reštaurácií.

„Jakub nastupuje v mimoriadnej dobe. Pre e-commerce hráča, ako je MALL, je to nesmierne dynamické obdobie, preto som rád, že môžeme využiť jeho obrovské skúsenosti z oblasti retailu aj služieb. Spoločne tak posunieme to najlepšie z offline do online prostredia," hovorí Oldřich Bajer, CEO MALL Group, a dopĺňa: „V Jakubovi získavame skúseného človeka a nového člena vedenia, ktorý pomôže MALL Group stať sa najsilnejším stredo- a východoeurópskym hráčom e-commerce. "

"Chcem sa zamerať predovšetkým na zefektívnenie kľúčových funkcií obchodného oddelenia, na rozvoj tímu a fokus na výsledok. MALL je diamant a ja som veľmi vďačný za príležitosť byť pri tom, keď ho budeme obrusovať a leštiť. V tejto spoločnosti je neskutočné množstvo „srdciarov“ a ja im chcem pomôcť doťahovať veci do konca," komentuje svoju novú rolu Jakub Střeštík.

01 - Modified: 2019-10-21 06:38:23 - Feat.: - Title: Máme prehľad o tom, čo ľudia radi pozerajú. Túto výhodu máme ako jediní na trhu, hovorí riaditeľ Mall.tv 02 - Modified: 2019-10-19 18:57:16 - Feat.: - Title: Dano Dangl spustil na Slovensku internetovú televíziu 03 - Modified: 2019-10-19 18:53:27 - Feat.: - Title: Internetový obchod Mall spúšťa vlastný televízny kanál
menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 15:17