RAS / Marek Balický
StoryEditor

Šport.sk má nového šéfredaktora. Stal sa ním Marek Balický

10.06.2020, 15:35
Autor:
redred
Bude zodpovedný za kompletný obsah a výkonnosť webu Šport.sk.

Od 1. júna 2020 bol Marek Balický, ktorý doteraz pôsobil ako zastupujúci šéfredaktor Šport.sk, vymenovaný za šéfredaktora portálu Šport.sk. Bude zodpovedný za kompletný obsah a výkonnosť webu Šport.sk, ktorý je spoločným „dieťaťom” Ringier Axel Springer SK a spoločnosti Šport Press, vydavateľa printového denníka Šport.

Marek Balický nastúpil do Ringier Axel Springer SK v marci 2015 ako športový redaktor. Následne sa vypracoval na pozíciu zástupcu šéfredaktora portálu Šport.sk. Od októbra 2019 bol poverený vedením celej redakcie Šport.sk ako zastupujúci šéfredaktor.

„Rozhodli sme sa riešiť túto personálnu otázku v rámci interných zdrojov. Veríme, že sme sa rozhodli správne. Nový šéfredaktor má byť zárukou, že napriek komerčným ambíciám nebudeme podliezať latku kvality. Takisto od neho očakávame väčšie prepojenie v rámci športového kolektívu či už v RAS alebo Šport Presse, či už pri existujúcich projektoch alebo tých nových,“ uviedol Marian Zima, riaditeľ Šport Press s.r.o.

„Marek Balický spĺňa vysoké kritéria, ktoré sme si ako najväčšie slovenské online médium stanovili. Naším cieľom je naďalej ostať nielen najčítanejším, ale aj relevantným, konzistentným a serióznym športovým médiom. Marek Balický svojou doterajšou prácou a prístupom podporuje túto stratégiu, ako aj naše dlhodobé ciele,“ dodal František Novák, CDO Ringier Axel Springer SK.

Šport.sk je jednotkou v športovom online spravodajstve na slovenskom trhu. Ponúka najaktuálnejšie športové spravodajstvo, tabuľkový a výsledkový servis, online prenosy športových zápasov, videá či fotografie. Prináša tiež zaujímavé rozhovory a komentáre zo sveta športu. Šport.sk poskytuje ako jediný športový portál v regióne vlastnú výsledkovú aplikáciu, a to aj v mobilnej verzii.

Do portfólia vydavateľského domu Ringier Axel Springer SK patria tiež Aktuality.sk, Diva.sk, Najmama.sk, Živé.sk a Noizz.sk. Súčasťou vydavateľstva sú aj Azet.sk, Bistro.sk či portál Pokec. Prostredníctvom svojej dcérskej spoločnosti United Classifieds prevádzkuje online inzertné portály Autobazar.eu, Autobazár.sk, Nehnuteľnosti.sk či TopReality.sk. Ringier Axel Springer SK je súčasťou švajčiarsko-nemeckej vydavateľskej skupiny Ringier Axel Springer Media AG

01 - Modified: 2021-04-01 07:10:49 - Feat.: - Title: Transparency International Slovensko má oddnes nového riaditeľa 02 - Modified: 2020-11-10 14:29:46 - Feat.: - Title: Novou súčasťou Popcornu sa stal Adrián Juriga 03 - Modified: 2020-09-03 08:07:57 - Feat.: - Title: Z Medusy odchádza marketingová riaditeľka 04 - Modified: 2020-07-16 11:33:40 - Feat.: - Title: Z agentúry SITA odchádza šéfredaktorka Zuzana Devera 05 - Modified: 2020-07-07 14:40:59 - Feat.: - Title: Zmena vo vydavateľstve NMH. Končí obchodný riaditeľ
menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 18:17