Stock
StoryEditor

Spoločnosť Stock čakajú zmeny na pozícii generálneho riaditeľa

10.07.2020, 08:20
Autor:
redred
Z pozície po desiatich rokoch odchádza Roman Pócs .

Generálny riaditeľ spoločnosti Stock, Roman Pócs po desiatich rokoch v spoločnosti odchádza. Známeho výrobcu destilátov čakajú štrukturálne zmeny, dodávateľov, odberateľov ani konzumentov sa však nijako nedotknú.

„V našej spoločnosti boli už dlhšie plánované veľké štrukturálne zmeny, na ktorých sa nič nezmenil ani náhly príchod ochorenia COVID-19. Pre Slovensko a Čechy už s septembri vznikne jedno vedenie. Mojou úlohou je zabezpečiť aby všetky zmeny prebehli plynule, pričom stále kladieme dôraz na rozvoj kľúčových značiek ako sú Fernet, Golden, Amundsen a Božkov,“ prezrádza Roman Pócs.

Po jeho odchode bude stáť v čele spoločnosti v oboch krajinách doterajší generálny riaditeľ STOCK Plzeň-Božkov Jan Havlis.

Pócs ubezpečuje, že všetky exekučné tímy, area management, obchodní zástupcovia, vedenie odbytových kanálov, brand manažment a ďalší kolegovia zostávajú v rámci kontinuity na svojich pozíciách a nemusia sa báť toho, že by v dôsledku týchto zmien o svoju pozíciu prišli. „V Stocku sme s kolegami vytvorili skvelý tím, dosiahli sme spolu kvalitné výsledky, na ktoré sme právom hrdí. Nový Fernet, Vodka Amundsen, Rum Republica, Goldenka, to všetko sú príklady tohto úspechu. Výzvy, ktoré nás postretli nás vždy posunuli vpred. Nepochybujem, že prídu ďaľšie, avšak Stock je silnou a dobre nastavenou spoločnosťou, ktorá ich hravo zvládne “ hodnotí situáciu v spoločnosti Pócs.

Za takmer desať rokov spoločnosť Stock takmer zdvojnásobila svoj podiel v off-trade a v on-trade a dokázala si udržať trhový podiel aj napriek silnému tlaku prémiových medzinárodných značiek. K osvedčenému Fernetu v roku 2011 pribudla značka vodky Amundsen, ktorá je dnes významným hráčom v kategórii vodiek. Medzi tie novšie v portfólou patrí značka Golden a jej nadstavba Tri stromy.

01 - Modified: 2020-05-07 12:14:00 - Feat.: 0 - Title: Stock počas karantény miešal na YouTube drinky
01 - Modified: 2020-05-07 12:14:00 - Feat.: - Title: Stock počas karantény miešal na YouTube drinky
menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 10:48