archív
StoryEditor

Ďalšie zmeny v manažmente Generali Poisťovne

03.08.2020, 14:25
Autor:
redred
Igora Palkoviča na pozícii vystrieda Michal Marendiak.

Igor Palkovič, člen predstavenstva a námestník generálneho riaditeľa pre Rezort Financií odstupuje zo svojej funkcie v Generali Poisťovňa k 31. 07. 2020.

Od 1. augusta 2020 sa novým členom predstavenstva a námestníkom pre Rezort Financií stáva Michal Marendiak, ktorý v poisťovni Generali pôsobí od roku 2009, pričom od roku 2011 na pozícii vrchného riaditeľa ekonomického úseku. Michal Marendiak zároveň ostáva aj naďalej zodpovedný za riadenie celého ekonomického úseku.

Juraj Jurčík, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ poisťovne Generali Poisťovňa k personálnej zmene hovorí: „Som rád, že členom nášho predstavenstva sa stal práve človek z interného prostredia. Je to dôkazom toho, že u nás pôsobia vysokokvalifikovaní odborníci, ktorých pracovné nasadenie, odbornosť a skúsenosti dokážeme oceniť. Zároveň by som rád za celý tím slovenskej Generali, i za mňa osobne, chcel poďakovať Igorovi Palkovičovi za jeho prínos počas jeho 4-ročného pôsobenia v našej poisťovni a popriať mu všetko dobré v tak pracovnej, ako aj súkromnej oblasti.“

„Ďakujem za prejavenú dôveru. Poisťovňa Generali je na slovenskom poistnom trhu silným hráčom - lídrom v oblasti inovácií, zodpovedná spoločnosť. Verím, že na novej pozícii budem nápomocný pri napĺňaní našej vízie - a to byť pre našich klientov celoživotným partnerom,“ vyjadril sa Michal Marendiak, nový člen predstavenstva a námestník generálneho riaditeľa pre Rezort Financií Generali Poisťovňa.

Michal Marendiak je súčasťou Generali od roku 2009, kedy nastúpil do Generali Poisťovňa, a. s. na pozíciu manažéra kontrolingu. O dva roky neskôr sa stal vrchným riaditeľom ekonomického úseku. Na tejto pozícii úspešne pôsobil až do súčasnosti a počas tohto obdobia nazbieral cenné skúsenosti, z ktorých bude čerpať na jeho novej pozícii. Vyštudoval Univerzitu Komenského v Bratislave, Fakultu manažmentu.

01 - Modified: 2019-06-14 09:56:25 - Feat.: 0 - Title: Generali Poisťovňa bude mať nového generálneho riaditeľa
01 - Modified: 2020-07-22 15:27:16 - Feat.: - Title: Horská záchranná služba prichádza s novou aplikáciou. Pomoc si privoláte jediným klikom 02 - Modified: 2020-07-03 12:50:23 - Feat.: - Title: Zmeny v TOP manažmente v Generali Poisťovňa
menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 01:39