Alien studio
StoryEditor

Alien studio povedie nová osoba z interného prostredia

31.12.2020, 17:00
Autor:
pzpz
Managing directorkou sa stane Haike Ivaničová.

Alien studio na svojom facebookovom profile oznámilo personálnu novinku. Post šéfa Martin Vančo prenecháva Haike Ivaničovej. Stane sa tak od 1. januára 2021 novou Managing directorkou.

„Dotiahol som Alien do tohoto bodu, v tejto chvíli je na každom mieste správny človek, vyzerá, že všetko do seba zapadá a je čas, aby som sa aj ja posunul ďalej, aj keď nie mimo Alien. Preto odovzdávam štafetu a zodpovednosť Haike, ktorá bude od 1.1.2021 nový managing director. A keďže je horolezkyňa, verím že potiahne Alien na ďalší kopec, aj keď nemusí byť veľký. Možno stačí kráčať po hrebeni,“ napísal Vančo v príspevku.

Alien studio bolo založené v roku 2003. Momentálne má na konte množstvo úspešných spoluprác.

„Alien má 17 rokov a pomaly sa blíži k dospelosti. Je v najlepšej forme a  preto, ako správny rodič, ho nechávam ísť vlastnou cestou, aby som sa mohol opäť začať  venovať podstate, pre ktorú som Alien založil – grafike a vlastným projektom.  Verím, že Haike ho povedie správnym smerom a naplno využije potenciál, ktorý Alien má,“ povedal pre Stratégie Vančo.

Haike je v Aliene od mája 2019. Predtým pracovala v PR agentúre a štyri roky vo Wiktor Leo Burnett.

„Veľmi si vážim dôveru, ktorú som dostala. Táto príležitosť je pre mňa veľkou výzvou a potešením zároveň. Alien tvorí skvelý tím ľudí. Niekedy človek žasne, čo všetko dokážu, preto sa teším na každý jeden spot, ktorý u nás vznikne. Martinovi sa podarilo za tie roky vybudovať silné meno a Alien sa stal  pre mnohých zárukou kvality, preto bude náročné nielen udržať túto pozíciu ale hlavne nezaspať a neustále posúvať 3D ďalej,“ vyjadrila sa nová šéfka Ivaničová.

Alien studio sa viac ako 15 rokov venuje komerčnej 3D animácii a špeciálnym efektom pre reklamný a filmový priemysel. Úzka špecializácia a tím 3D grafikov a animátorov napomohol Alienu vybudovať si významnú pozíciu lídra 3D animácie na Slovensku. Do jeho portfólia patria značky ako O2 Slovakia a O2 Česká republika, Dedoles, ČSOB, Kofola (Fofola), Heineken, CocaCola, Kia, Škoda, Suzuki, Tatrabanka, významné reklamné agentúry, filmové produkcie a mnohé ďalšie. V roku 2017 získalo Alien studio cenu Zlatý klinec Art Prix za vizuálny prínos do slovenskej reklamy.

01 - Modified: 2021-07-15 12:25:48 - Feat.: - Title: Luddo a Moya v novej reklame spoločne preskúmali, aké možnosti má ich paušál 02 - Modified: 2021-04-30 08:45:58 - Feat.: - Title: Vďaka VOYO si filmy a seriály bez reklám užívajú aj Luddo a Moya
menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 02:06