HBO Europe / Christina Sulebakk
StoryEditor

HBO Max oznamuje vedúci tím pre Európu, Stredný východ a Afriku

20.01.2021, 14:25
Autor:
TSTS
Streamovacie služby HBO začnú v Európe upgrade na HBO Max počas tohto roka.

Spoločnosť WarnerMedia dnes oznámila, že Christina Sulebakk, predtým General Manager HBO Europe, prevezme úlohu General Manager HBO Max EMEA (Európa, Stredný východ a Afrika). Na svojej novej pozícii bude Christina Sulebakk zodpovedná za upgrade existujúcich streamovacích služieb HBO na súčasných trhoch (HBO Nordic, HBO España, HBO Portugalsko a HBO GO v strednej a východnej Európe) na službu HBO Max od roku 2021 a za správne načasovanú expanziu HBO Max do ďalších teritórií v Európe, na Strednom východe a v Afrike. Reportuje Johannesovi Larcherovi, Head of HBO Max International.

Ako už bolo skôr oznámené, existujúce streamovacie služby pod značkou HBO v Európe začnú upgrade na HBO Max počas tohto roka. Dovtedy sa budú streamovacie služby HBO Europe plne sústrediť na ponuku jedinečného obsahu existujúcim predplatiteľom.

Christina Sulebakk v priebehu rokov zastávala niekoľko vedúcich pozícií v spoločnosti HBO Europe a hrala tak kľúčovú úlohu pri spustení HBO Nordic, HBO España a HBO Portugal, ako aj pri transformácii stredoeurópskeho podnikania HBO na streaming a naposledy pri rozvoji go-to market stratégie pre HBO Max LatAm.

​Christina Sulebakk dnes tiež oznámila svoj vedúci tím HBO Max EMEA, ktorý spája skupinu skúsených vedúcich pracovníkov s desaťročnými skúsenosťami v podnikaní v DTC biznisu v rámci celej Európy.

Line Mykland povedie tím Content Experience, ktorý bude zodpovedný za vývoj a implementáciu redakčnej stratégie a vízie platformy HBO Max v EMEA - so zameraním na lokálne publikum a zákaznícku základňu. Mykland pôsobí v HBO od roku 2012, kde sa podieľala na spustení HBO Nordic. Od tej doby zohráva Mykland kľúčovú úlohu v HBO Europe pri zvyšovaní výkonnosti OTT biznisu, zlepšovaní programu, produktov, technológií a operácií v celej spoločnosti. Teraz sa venuje vedeniu prechodu na platformu HBO Max.

Brett Horowitz bude viesť Data, Insights & Planning, kde bude dohliadať na tímy Finance & Strategy a Data & Insights za účelom poskytovania údajov a konkurenčných spravodajských informácií. Horowitz je vo WarnerMedia už viac ako 17 rokov, kde pôsobil na rôznych pozíciách podnikového financovania, vrátane podpory medzinárodnej stratégie a technologických operácií HBO. Naposledy zastával úlohu finančného riaditeľa CFO HBO Nordic.

Tobias Andersson povedie EMEA regional legal. Bude súčasťou globálneho právneho tímu HBO Max pod vedením Davida Ho. Andersson sa pripojil k HBO Nordic v roku 2014 ako hlavný právny zástupca. V poslednej dobe pracoval ako námestník generálneho právneho poradcu HBO Europe.

Andreas Ferdinand povedie Product Development. Bude úzko spolupracovať s globálnym produktovým tímom HBO Max pod vedením Sarah Lyons na tvorbe aplikácií naprieč všetkými hlavnými platformami v celej EMEA. Ferdinand má 18 rokov skúseností s vývojom produktov zameraných na spotrebiteľov pre telekomunikačný a mediálny priemysel. V HBO Europe pôsobí od roku 2019.

Mark Spivey ako Talent Lead, bude rozvíjať stratégiu ľudí, ktorá podporuje celkové priority HBO Max a formuje kultúru v EMEA. Spivey má viac ako tridsaťročné skúsenosti v oblasti obchodného partnera aj špecialistu HR v globálnom kontexte. Mark Spivey bol Head of HR v spoločnosti HBO Europe až do minulého roku, kedy prešiel do globálnej úlohy pri definovaní prístupu WarnerMedia k plánovaniu, kontrole zamestnancov, ich zapojenia a pracovného výkonu.

Christina Sulebakk dodáva: "S touto silnou skupinou lídrov, ich skvelými skúsenosťami z niekoľkoročnej práce v podnikaní v D2C businesse a ich vysoko kvalifikovanými tímami sme viac ako pripravení upgradovať naše služby značky HBO v celej Európe na HBO Max a zároveň plánovať, pripravovať a spúšťať v mnohých nových teritóriách v EMEA HBO Max. S podporou všetkých našich kolegov vo WarnerMedia budeme výborným globálnym tímom pre HBO Max. Som nadšená všetkými ambicióznymi plánmi HBO Max."

HBO Max EMEA bude úzko spolupracovať s kolegami z WarnerMedia International na základe partnerstva s Priya Dogra, President WarnerMedia EMEA & Asia (okrem Číny), a členmi jej tímu, vrátane Hannes Heyelmann (Programming), Antony Root (Original Production), Pierre Branco (Affiliate Sales) a Vanessa Brookman (Kids). Partnerstvo s výkonnými lídrami a ich tímami v týchto oblastiach už začalo a je kľúčové pre úspech HBO Max v EMEA.

O HBO Max:
HBO Max je platforma WarnerMedia pre priamych zákazníkov, ponúka výber od ikonických značiek HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies a mnohých ďalších. Streamovacia platforma bola pôvodne spustená v Spojených štátoch v máji 2020. V tomto roku sa rozšíri do Latinskej Ameriky a streamovacie služby značky HBO v Európe (severské krajiny, Španielsko, stredná Európa, Pobaltie a Portugalsko) budú upgradované na HBO Max.

01 - Modified: 2021-12-21 11:46:52 - Feat.: - Title: Harry Potter, Hermiona a Ron sa po 20-tich rokoch vracajú do Rokfortu 02 - Modified: 2021-10-18 09:49:12 - Feat.: - Title: HBO natáča prvý slovenský seriál pre HBO MAX 03 - Modified: 2021-10-18 09:40:33 - Feat.: - Title: HBO Max bude filmy ponúkať už 45 dní po premiére v kinách 04 - Modified: 2021-09-08 13:52:02 - Feat.: - Title: HBO Max prichádza do Európy. Na Slovensku bude služba spustená budúci rok 05 - Modified: 2021-07-02 05:33:47 - Feat.: - Title: Mapa streamovacích služieb sa mení
menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 21:06