2muse
StoryEditor

2muse má novú výkonnú riaditeľku

14.09.2021, 12:07
Autor:
rmrm
Michal Vyšinský ostáva v 2muse na pozícii business development directora.

Od septembra 2021 sa novou výkonnou riaditeľkou prieskumnej spoločnosti 2muse stala Stanislava Púčková. Doterajší riaditeľ Michal Vyšinský ostáva v 2muse na pozícii business development directora a bude sa venovať vybraným projektom a inováciám.

Samotnú zmenu pre Stratégie vysvetlil takto: „Stanka ako spoluzakladateľka agentúry sa podieľala na formovaní a vedení agentúry aj doposiaľ, avšak niektoré rozhodnutia a finálna zodpovednosť sú vždy na jednom človeku, ktorého pohľad a rozhodnutia môžu byť časom ovplyvnené únavou. V čase rastu našej agentúry sme sa preto rozhodli dať agentúre nový impulz, ktorý môže priniesť pre 2muse ďalší rozvoj.“

Stanka vyštudovala psychológiu na Filozofickej Fakulte UK v Bratislave a do oblasti prieskumu trhu sa presunula v roku 2006. Na konci roka 2009 založila spolu s Michalom Vyšinským nezávislú agentúru 2muse, kde viedla sekciu kvalitatívneho prieskumu a pôsobila ako Account Manager komplexných prieskumných projektov. V rámci prieskumnej praxe sa najradšej venuje oblasti FCMG a porozumeniu správania spoločnosti v roli spotrebiteľov i v rámci správania a vývoja society ako takej. Zaoberá sa celkovou problematikou komunikácie, tvorby značiek, ich stratégií, vývojom a úpravou produktov, služieb a realizáciou strategických workshopov.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 03:09