Zistite, čo vás čaká a neminie tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Býk bude nepokojný, Panna stretne budúceho partnera: Zistite, čo si pre vás hviezdy pripravili tento týždeň

12.12.2022, 17:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 12. do 18. decembra.

Váhy

Ak ste sa narodili v tomto znamení, čaká vás týždeň plný odhodlania a hľadania sily. V tieto dni je dôležité, aby ste si uvedomili, že neustále hľadáte výhovorky a topíte sa v problémoch len kvôli sebe. Snažte sa konečne nabrať silu a urobte to, po čom dlho túžite. Neľutujte peniaze, navštívte miesta, ktoré chcete vidieť, pustite sa do sťahovania alebo zmeňte prácu. Šťastie je na vašej strane, tak to využite naplno.

Škorpión

Tento týždeň očakávajte duševnú aj fyzickú pohodu. V práci vás nečakajú žiadne prevratné zmeny a takisto si nebudete robiť starosti ani s peniazmi. Priaznivé obdobie majú najmä nezadaní, ktorí by mohli stretnúť partnera snov, dokonca aj dvoch. Práve z tohto dôvodu sa môžu ocitnúť pred zaujímavou voľbou. Ak ste zadané, pokúste sa oddychovať a tráviť čas s partnerom.

Strelec

Pripravte sa na príjemné dni, dobrú náladu a kľud. Vďaka vášmu nastaveniu sa vám bude dariť najmä v práci, konečne budete mať inšpiráciu a energiu na vytvorenie niečoho nového. Na to, aby ste sa dostali k tučnému zárobku musíte najprv investovať, no keď odbúrate strach, vyplatí sa vám to. Vo vzťahoch sa tieto dni snažte ovládnuť emócie, pokúste sa o kompromis a netrvajte len na svojich názoroch. Cez víkend si vychutnajte sladké ničnerobenie.

image

Strelcom sa bude dariť najmä v práci.

dreamstime

Kozorožec

Po dňoch nepohody znovu získate energiu. Práca vám pôjde ako od ruky, a preto sa snažte realizovať všetky svoje predsavzatia. Čo sa týka citového života, ten bude plní prekvapení. Ak ste nezadané, máte veľkú šancu stretnúť sa s pravým náprotivkom. Nebojte sa preto opätovať náklonnosť a otvorte srdce novej príležitosti. Ak ste zadané, váž vzťah sa v nasledujúcich dňoch posilní. Partner vás bude rozmaznávať, a tak si to naplno užite.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. jún 2024 22:16