Milan Ondrík schudol neuveriteľných 10 kíl za 10 dní. 
StoryEditor

Milan Ondrík o extrémnej diéte: Ako schudol desať kíl za desať dní? Toto bol jeho jedálniček

09.05.2024, 14:00
Celebrity

Herec Milan Ondrík (44) si nedávno zmeral svoje sily v ringu v MMA zápase. Z duelu vyšiel ako víťaz, za čo môže ďakovať tvrdej práci, sebadisciplíne a príprave, ktorá tomu predchádzala. Pred zápasom musel schudnúť 10 kíl za 10 dní, čo sa mu aj podarilo. Jedálniček počas týchto dní bol však viac než prísny.

V tomto prípade rozhodne nejde o žiadne zdravé chudnutie. Aj napriek tomu ho športovci absolvujú pred každým zápasom a nevyhol sa mu ani jeden z našich najúspešnejších hercov, Milan Ondrík.

Tvrdá príprava

Milan je pomerne obsadzovaný herec. Okrem stáleho angažmán v Slovenskom národnom divadle hrá aj vo filmoch či seriáloch. Aj napriek pracovnej vyťaženosti si však splnil jeden z jeho snov, a nastúpil do súboja v MMA zápase proti svojmu súperovi, Matúšovi Jančovičovi. Napokon zo súboja vyšiel ako víťaz. Drina, ktorá tomu predchádzala sa určite podpísala nie len na jeho kondícii, ale aj vyšportovanej postave. Aby dosiahol potrebnú váhu, musel desať dní dodržiavať striktný jedálniček. A to počas veľkonočných sviatkov, kedy všetci naokolo hodovali: „Najhoršie to bolo, že počas Veľkej noci a presne, keď bola takáto nedeľa a ja som mal vlastne úplne tvrdú diétu a u nás sa vyprážali rezne...“

Jedálniček

Jeho jedálniček počas týchto dní pozostával z raňajok, na ktoré mal varené vaječné bielka, bez žĺtok a každý deň na obed mal buď kúsok ryby, alebo kuracieho mäsa, ktoré bolo pripravené na vode. Samozrejme bez soli či rôznych korením. Akýkoľvek cukor mal počas tejto diéty zakázaný. Hlad či chuť na jedlo zaháňal týmto: „Najviac čo mi chutilo, tak to bola citrónová voda.“ Aj napriek tomu, že to bolo náročné, pre rádio Melody priznal, že ho to bavilo, pretože mal jasne stanovený cieľ. Satisfakciou pre neho určite bolo aj samotné víťazstvo.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
09. máj 2024 14:02