StoryEditor

Slováci a Česi rozhodli. Ananásová Mirinda končí

10.08.2017, 15:26
Autor:
(red)(red)
Do kampane sa zapojili aj influenceri Evelyn a Smusu.

Značka Mirinda vyhlásila výsledky letnej kampane. V nej spotrebitelia vyberali, ktorá z dvoch nových príchutí – ananásová alebo melónová zostane naďalej v predaji na českom a slovenskom trhu.

Z viac než 34 000 hlasujúcich dala väčšina (68 % verzus 32 %) prednosť melónovej príchuti pred ananásom.

„Ďakujeme všetkým, ktorí sa do našej kampane zapojili a dali svoj hlas jednej z nových ponúkaných príchutí našej Mirindy. Potešila nás i pozitívna odozva verejnosti na ambasádorov, známych influencerov Evelyn a Smusu, ktorí sa za príchute osobne postavili. Práve ich účasť bola jedným z hlavných pilierov a zároveň i významným faktorom pre úspech celej kampane,“ uviedol Pavel Vykydal, koordinátor značky Mirinda.

V kampani vystupovali obaja influenceri v roli superhrdinov Smelouna a Ananaselyn, ktorí „bojujú“ za svoju príchuť.

Kampaň bola zameraná primárne na teenagerov, cieľom však bolo osloviť i ľudí o takmer jednu generáciu starších. Komunikácia prebiehala v digitálnom prostredí

Mirinda s ananásovou príchuťou tak po dopredaní zvyšných kusov zo slovenských a českých obchodov zmizne. Melón naopak rozšíri aktuálne portfólio príchutí Mirindy, ktoré na  domácom trhu tvorí pomaranč a hruška. Víťazná melónová Mirinda bude mať v rámci záverečnej fáze kampane v priebehu septembra podporu v on-line prostredí.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 12:09