DXC Technology
StoryEditor

SKPR STRATEGIES má nového IT klienta

11.08.2017, 11:44
Autor:
(red)(red)
Agentúra zastreší komunikáciu novej spoločnosti DXC Technology.

Nová globálna IT spoločnosť DXC Technology, ktorá vznikla začiatkom apríla 2017 spojením HPE Enterprise Services a CSC bude komunikovať prostredníctvom PR agentúry SKPR STRATEGIES.

Spoločnosť DXC Technology je od svojho vzniku globálnou trojkou v poskytovaní IT služieb. Od začiatku pôsobí aj na Slovensku, ktoré patrí k významným trhom v rámci globálnej štruktúry spoločnosti, keďže na Slovensku poskytuje služby nielen komerčným zákazníkom, ale aj verejnému sektoru.

„Spoločnosť DXC Technology má jasnú stratégiu postavenú na partneroch a unikátnych IT riešeniach. Napriek tomu, že vznikla iba nedávno, na trhu nie je žiadnym nováčikom, čo hovorí aj jej slogan New, but not born yesterday. Tešíme sa, že im budeme môcť pomáhať pri zavádzaní inovácií a zmien v biznise ich klientov,“ hovorí Soňa Lexmanová, Managing Director SKPR STRATEGIES.

„SKPR STRATEGIES nás presvedčila svojou profesionalitou a skúsenosťami s komunikáciou tém, ktoré sú pre nás zásadné vo svete digitálnej transformácie. Našou spoločnou úlohou bude predstaviť DXC Technology nielen ako globálneho hráča, ale aj ako spoločnosť, ktorej rovnako záleží na lokálnych partneroch a klientoch, ktorým prinášame služby na svetovej úrovni,“ hovorí Zdenko Böhmer, nový generálny riaditeľ DXC Technology na Slovensku.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 07:01