womenstennisblog.com
StoryEditor

Daniela Hantuchová si pre značku D-One vybrala Dynamic Relations

07.09.2017, 12:49
Autor:
redred
D-One je nová značka bonbónov a tyčiniek určených pre športovcov a zdravý životný štýl.

Daniela Hantuchová začala spoluprácu s agentúru Dynamic Relations. Súčasťou spolupráce je aj vznik Nadácie Daniely Hantuchovej, ktorá bude veľkú časť výnosov z predaja D One venovať do projektov, ktoré podporujú zdravý pohyb a zdravý životný štýl.

„Projekt D-One je mojim vlastným projektom. Značku chcem rozvinúť globálne a pevne ju ukotviť doma na Slovensku. Riadenie jej komunikácie a zastrešenie aktivít mojej nadácie zverujem agentúre Dynamic Relations“, povedala Daniela Hantuchová s tým, že v priebehu niekoľkých mesiacov sa okolo projektu objavilo toľko podnetov a nápadov, že sa stalo nevyhnutnosťou dať projektu systém a riadenie. „Dynamic dokonca prišiel s nápadom ako presadiť D-One na americký trh, čo je veľmi zaujímavé,“ dodala Daniela Hantuchová.

„Odkedy Daniela prišla prvýkrát do Dynamicu a chcela PR agentúru, sa naša spolupráca posunula ďalej. Okrem hľadania efektívnych predajných kanálov, ktoré už v princípe bežia sa teraz sústreďujeme na tvorbu príbehu a identity D-one a Nadácie Daniely Hantuchovej, ktorú aj zakladáme. A musíme rozvinúť ich systematické a navzájom sa podporujúce aktivity. Myslím, že do konca roka to budeme mať celé pod strechou a bude to krásne fungovať,“ povedal Karol Wolf, Managing Director Dynamic Relations. 

01 - Modified: 2018-04-27 08:24:29 - Feat.: - Title: Slovenskí hokejisti budú mať v Dánsku energetické tyčinky od Daniely Hantuchovej
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 14:52