StoryEditor

Vodný slalomár Matej Beňuš je tvárou značky Nicollas Berenique

04.10.2017, 09:49
Autor:
rmrm
Strieborný olympijský medailista sa stal prvým športovcom, ktorého bude obliekať táto slovenská exkluzívna značka pánskej módy.

Najznámejšími tvárami značky, ktorá je charakteristická šitím na mieru zákazníka, sú herci Juraj Kukura a Štefan Skrúcaný, ktorí predvádzajú modely na prehliadkach v rámci Slovenska i Česka. Mimo sezóny môžu fanúšikovia vidieť v netradičnej úlohe na prehliadkovom móle aj najnovšiu tvár značky - vodného slalomára Mateja Beňuša.

Pre olympijského medailistu Mateja Beňuša bude Nicollas Berenique dodávať oblečenie najmä spoločenské udalosti, no i mimo nich. „Chceme priniesť do slovenskej modernej tvorby, najmä v pánskej oblasti, naozaj jedinečné kúsky. Záleží nám na tom, aby páni mali pocit jedinečnosti, či už prídu do práce, alebo spoločenskú udalosť. Platí to aj o športovcoch a práve to bol jeden z dôvodov, prečo sme si vybrali Mateja Beňuša. Telom je športovec, no srdcom džentmen a keďže úspešní muži nosia obleky značky Nicollas Berenique, na najbližších akciách v nich už môžete vidieť aj Mateja,“ hovorí Nikoleta Kosťuová zo spoločnosti Nicollas Berenique.

Nicollas Berenique Nicollas Berenique

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 17:32