StoryEditor

Lienka pomoci pomáha seniorom

13.10.2017, 09:39
Autor:
pzpz
Kampaň Staroba sa nás dotýka štartuje o pár dní.

​Starších ľudí často vnímame iba ako dôchodcov, ktorých základná črta je vek a to, že poberajú financie od štátu. Aj keď sa k nim správame ohľaduplne, mnohokrát ich považujeme za pasívnych ľudí, neberieme ich vážne a zabúdame na to, čo všetko v živote zažili a dokázali.

Kampaň — To, čo pre nás urobili, nezostarne — zdôrazňuje, že každý starý človek má za sebou nejakú históriu, odborné či životné skúsenosti. Bol, alebo je v niečom naozaj dobrý, niečo dôležité nám v živote dal a niečo podstatné nás naučil. Seniori sa do našich životov vpísali tým, čo pre nás urobili. A to nikdy nezostarne.

Nadácia SOCIA spolu s partnermi a ambasádorkami Táňou Pauhofovou, Judit Bárdos a Oľgou Belešovou aj tento rok poukazuje na tému staroby a potreby budovania úcty k seniorom. Ako hovorí Táňa Pauhofová: „Každé obdobie je niečím výnimočné a inšpirujúce, a preto si myslím, že je potrebné vnímať ho s obdivom a láskavosťou.

Celá kampaň je vytvorená z autentických osobných listov ambasádoriek a ich poďakovania seniorovi, ktorému za niečo, pre nich osobne veľmi výnimočné, vo svojom živote vďačia.

Kampaň trvá od 16. októbra do16.novembra a vyzýva ľudí, aby tiež poďakovali inšpiratívnym starým ľuďom, ktorí v ich živote zohrávajú alebo zohrali významnú úlohu. Prostredníctvom stránky www.lienkapomoci.sk má každý možnosť napísať osobný list s poďakovaním, ktorý bude vďaka spolupráci s www.penfriends.sk reálne vytlačený a doručený.

Oľga Belešová Socia

Judit Bardos Socia

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 00:31