StoryEditor

Agentúra pobúrila, ponúka predlžený víkend na ostrove sexu. Za päťtisíc dolárov

17.10.2017, 10:16
Good Girls Company pozýva na predĺžený víkend plný sexu.

Agentúra Good Girls Company uverejnila video s pozvánkou na predĺžený novembrový víkend na ostrove sexu. Pobúrila nielen starostu kolumbijského mesta Cartagena, neďaleko ktorého sa súkromný ostrov nachádza.

Za päť tisíc dolárov (cca 4 250 €) ponúka agentúra tri dni a štyri noci neskrývaného hedonizmu. V kontroverznom videu sľubuje tridsiatim účastníkom zájazdu šesťdesiat dievčat, neobmedzené množstvo alkoholu, drog a samozrejme sexu. 

Propagačné materiály navyše uvádzajú, že hostia si dievčatá budú môcť podľa dohody vymieňať. "Všetky naše slečny budú k dispozícii pre vaše potešenie a urobia všetko preto, aby ste sa cítili ako kráľ. Ak máte akékoľvek túžby alebo fantázie, zverte sa hostiteľom alebo slečnám, postarajú sa aby boli naplnené," píše sa v propagačných materiáloch. "Naše akcie počítajú s drogami všetkých druhov, aj naše slečny k nim majú pozitívny vzťah," dodávajú. 

Ako píše iDnes.cz, kampaň neunikla úradníkom, ktorí sa proti nej vehementne postavili. 

Starosta Cartagena Sergio London na Twitter napísal "Je neprijateľné, že nás chcú predávať ako sexuálnu destináciu. To nie je turizmus, ktorý reprezentujeme. Cartagena to nepripustí.

Podľa miestneho poslanca pre bezpečnosť Fernanda Niña, ktorého citovali noviny El Estectador, by sexuálna turistika potrebovala oficiálne povolenie, ktoré udelené nebolo. "Neschválili by sme to, lebo to nekorešponduje s politikou proti sexuálnym priestupkom, zneužívaniu a pornografii," povedal.

Úrady zároveň začali s identifikáciou klientov firmy, ktorý sa na výlet chystali z USA, Mexika, Argentíny a Dominikánskej republiky. Uviedli, že do krajiny ich nepustia a tých, ktorí sa tam dostanú, následne vyhostia. 

Ostrov sexu sa tak nakoniec zrejme konať nebude, hoci web Good Girls Company stále na akciu pozýva. Podľa posledných informácií majú stále sedem voľných miest. 

01 - Modified: 2024-03-04 14:22:09 - Feat.: - Title: Sociálne médiá ako hnacia sila ekonomického rastu a konzumu 02 - Modified: 2024-01-08 09:00:00 - Feat.: - Title: Umelá inteligencia do produkcie spotov zatiaľ nezasiahla 03 - Modified: 2023-12-28 23:00:00 - Feat.: - Title: Alex Prochyra:,,Biznisy, ktoré pozvú svojich zákazníkov do hrdinského príbehu rastú." 04 - Modified: 2023-10-29 23:00:00 - Feat.: - Title: Power of Sound 05 - Modified: 2023-10-27 08:10:14 - Feat.: - Title: Digitálny stage na Stratégie Fórum ukázal, že reklama v podcaste naberá na sile
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 01:36