StoryEditor

Najnovšie reklamy týždňa: Slovenské aj zahraničné vianočné reklamy, ktoré je načase, aby ste videli

01.12.2017, 15:00
Autor:
pzpz
Pozrite si ich.

Na začiatok asi nemusíme písať, že tento týždeň sa poväčšine objavili novinky, ktoré sa týkajú Vianoc. To slovo, ktoré vnímame zo všadiaľ sa neprestane skloňovať kým naozaj neskončia. Tak si teda vychutnajte ďalšiu ukážku vianočných spotov.

Podľa mojich postrehov, uplynulý týždeň rezonovala zahraničná reklama značky Intermarche. Sieť supermarketov vianočnú reklamu poňala inak a to divákov zaujalo. Pri tom, ako si súrodenci od Santu niečo želali si všimli jeho široký pás. Chlapec po príchode domov zistil, že ich komín je úzky a teda je možné, že sa k nim Santa nedostane. Začal mu nosiť zdravé jedlo s nádejou, že nakoniec darčeky chudší Santa doručí.

Novozélandská letecká spoločnosť si vo vianočnej reklame spravila srandu zo svojho jazyka. Nárečím si deti volajúce Santovi priali nezmyselné darčeky. Pracujúci v továrni ho na to prišli upozorniť, keď zistili, že tie zvláštne darčeky si želajú deti z Nového Zélandu. Niektoré hlásky spôsobili nedorozumenie.

O väčšine slovenských reklám sme vám už písali. Vianočný spot Slovenskej sporiteľne pokračuje v jej tradičnom brandingu Šikulovcov. Na Vianoce majú vďaka „pôžičke na čokoľvek“, všetko nachystané.

Vianočná reklama Coop Jednoty je tradične zábavná, s tradičnými hlavnými postavami. Pripravila ju agentúra Jandl.  

H & M vo vianočnej reklame na posty hercov obsadila Nicky Minaj a J. Williamsa. Štýlová reklama o magickom svete predstavuje módne outfity, ktoré značka ponúka.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 15:37