Bulldog
StoryEditor

Na Slovensko prichádza prvá značka vegánskej kozmetiky

04.12.2017, 10:36
Autor:
rmrm
Prémiová britská značka Bulldog je určená pre mužov.

Na slovenský a český trh expanduje britská značka vegánskej kozmetiky pre mužov Bulldog. Značka vznikla v roku 2007 v Spojenom kráľovstve a od roku 2010 sa exportuje. V súčasnosti je v ponuke vo viac než dvadsaťtisíc obchodoch v pätnástich krajinách sveta vrátane USA, Austrálie alebo Južnej Kórey. Dôvody vstupu na slovenský trh približuje Marcin Hrehorowicz, Marketing Manager značky Bulldog pre strednú Európu: „Na Slovensku a v Čechách je veľký záujem o produkty, ktorý súvisí so zdravým životným štýlom - čoraz väčším záujmom mužov starať sa o seba, o svoj celkový vzhľad. Pre uvedenie značky hovorila najmä ochota Slovákov a Čechov experimentovať s novými výrobkami na trhu.“

Značka v rámci komunikácie so sloganom: „Bulldog – najlepší priateľ muža“ zdôrazňuje predovšetkým vlastnosti produktov. „Vizuálny štýl je čistý a jednoduchý. Marketingovo je na oboch trhoch príchod značky podporený kampaňou v printoch – predovšetkým lifestylových tituloch, prostredníctvom PR, instore vizibility, v online kanáloch i na sociálnych sieťach exkluzívneho distribútora dm drogerie markt,“ hovorí Marcin Hrehorowicz.

Vizuálne pracuje Bulldog s motívmi zdôrazňujúcimi prírodný pôvod produktov a britský charakter značky.

„Starostlivosť o mužskú pleť sa stáva vo svete kozmetického priemyslu veľkou témou. Dnes už aj muži vyžadujú kvalitnú starostlivosť o svoje telo a celkový vzhľad. Práve pre tých, ktorí  hľadajú tú najvyššiu kvalitu a premýšľajú o tom, čo si aplikujú na tvár, sú určené naše produkty, ktoré nie sú testované na zvieratách, neobsahujú parabény, syntetické vonné látky, umelé farbivá ani zložky živočíšneho pôvodu. Vďaka tomu je kozmetika značky Bulldog vhodná pre vegánov a vegetariánov, čo z nej robí výnimočný produkt na našom i susednom českom trhu,“ dodáva Marcin Hrehorowicz. 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 12:40