06.12.2017, 14:24

Shell uvádza nový koncept rýchleho občerstvenia delibyShell

Zásadnými zmenami prejde aj interiér vybraných čerpacích staníc.

Shell uvádza nový koncept rýchleho občerstvenia delibyShell
Zdroj: Shell

Spoločnosť Shell predstavuje nový koncept rýchleho občerstvenia delibyShell pre čerpacie stanice na Slovensku. Ako informovala spoločnosť, nový koncept je založený „na širokej ponuke kvalitných, chutných a čerstvo pripravovaných jedál v úplne novom interiéri, ktorý spĺňa vysoké nároky nielen vodičov na dlhých cestách“.

V rámci pilotného projektu úplne nového konceptu bol v decembri spustený nový formát predaja na diaľničnej čerpacej stanici Červeník v smere do Bratislavy.

Pri tvorbe nového konceptu rýchleho občerstvenia spoločnosť Shell uplatnila skúsenosti odborníkov nielen z vlastných prevádzok z domova, ale aj zo zahraničia a nadviazala spoluprácu so známym českým kuchárom Filipom Sajlerom.

Základné prvky nového konceptu delibyShell:

Teplé jedlo – ponuka polievky a hotového tradičného jedla (napr. sviečková na smotane a guláš z diviaka). Úplnou novinkou sú špeciality z grilu – 4 druhy predpripravených hlavných jedál (Caesar šalát s mäsovými guľôčkami od Filipa Sajlera, pikantná miska, kurací špíz so šalátom Coleslaw) s možnosťou výberu prílohy (nachos, zapečený zemiak, kukurica na masle, Coleslaw), detské menu, XXL rezeň, kuracie stripsy alebo 2 druhy wrapov. Ponuka doterajších hotdogov je doplnená o americké gourmet hotdogy v 7 rôznych variáciách (vrátane jednej receptúry od Filipa Sajlera).

Čerstvý sortiment – napr. Fit croissant s krabou nátierkou a jablkami od Filipa Sajlera alebo rôzne druhy čerstvo pripravovaných bagiet priamo na stanici.

Balený sortiment – vytvorený v spolupráci s Filipom Sajlerom: Bánh mi bageta, Flaguette camembert & rucola, Morčacia šunka vo švédskom chlebe s figami a špenátom.

Kvalitná káva - čerstvo namletá výberová káva privátnej značky má vlastné, na objednávku pripravované zloženie, ktoré je navrhnuté v súlade s chuťou slovenského zákazníka, a tiež s medzinárodným certifikátom pôvodu UTZ (už od roku 2011). Spoločnosť zároveň pokračuje v spolupráci s vyhľadávaným kaviarenským reťazcom Starbucks.

Fresh Bar/ Gourmet kútik - vďaka vzrastajúcemu trendu zdravého životného štýlu sa ovocné bary medzi slovenskými zákazníkmi tešia veľkej obľube. Spoločnosť Shell preto zapojila spoločnosť UGO do svojho celkového konceptu. Vodiči si môžu vybrať z ponuky ovocných i zeleninových vitamínových kokteilov, smoothies,  čerstvých džúsov a pod.

Príjemné posedenie – Shell uvádza špeciálnu oddychovú zónu s Wi-Fi pripojením zadarmo, 230 V zásuvkám a napájacím USB konektorom pri každom stole.

Aktuálna ponuka občerstvenia bude do určitej miery dostupná na väčšine čerpacích staníc. K dispozícii tu bude balený sortiment nového konceptu vytvorený v spolupráci s Filipom Sajlerom: Bánh mi bageta, Flaguette camembert & rucola, Morčacia šunka vo švédskom chlebe s figami a špenátom.

Na väčšine čerpacích staníc je tiež dostupná moderná technológia platby pomocou mobilného telefónu, ktorá umožňuje platiť za pohonné hmoty priamo pri stojane.

Strategický newsletter

Top správy z marketingu, médií a reklamy.

Cookies

Na našich stránkach používame cookies. Slúžia na zlepšenie našej práce a vášho zážitku z čítania HNonline.sk. Bližšie informácie nájdete v Pravidlách používania cookies. Spracovanie a správu cookies nastavíte priamo vo Vašom prehliadači.