StoryEditor

Asociácia BTL agentúr pripravuje Live!Conference. Vystúpia na nej svetoví eventoví špecialisti

04.01.2018, 13:38
Autor:
hrnhrn
Konferencia bude súčasťou štvrtého ročníka eventového veľtrhu EventEXPO.

Slovenská asociácia eventových agentúr BTL-ka pripravila druhý ročník odbornej konferencie Live!Conference. Zastrešovať ju bude téma Event and Live marketing 2020. 

"Je nám nesmiernym potešením, že s odstupom dvoch rokov sa nám podarilo dať dohromady skvelých spíkrov svetových mien, ktorí prídu porozprávať o tom, aké sú trendy v livemarketingu a diskutovať na tému vízie posunov komunikácie vzhľadom na novú generáciu zákazníkov," hovorí prezident BTL-ka Tomáš Ručkay.

Na konferencii vystúpia slovenskí a českí špecialisti na event marketing, medzi spíkrami nebudú chýbať ani osobnosti zo zahraničia.

BTLka

Salvatore Sagone

President of ADC Group

Salvatore Sagone je spoluzakladateľom, prezidentom a šéfredaktorom Adc Group. Vydavateľská spoločnosť vytvorila webové stránky Advexpress a e20express, magazíny NC a e20, The Notebooks of Communications a organizuje NC Awards, NC Digital Awards, Programmatic Awards a Bea World - The international Festival of events and Live Communication. Salvatore Sagone sa narodil v roku 1960, absolvoval štúdium literatúry a filozofie a od roku 1987 pracoval v špecializovaných vydavateľstvách, médiách a reklame.

BTLka

Kevin Jackson

Experience is the Marketing

Spíker & experience marketér Kevin Jackson z Veľkej Británie patrí v súčasnosti patrí medzi kľúčových a najvplyvnejších ľudí v eventovom a live marketingovom svete. Uznávaný profesionál je jedným z najvýznamnejších svetových kreatívcov, zameriava sa na strategické ciele klientov a pomáha firmám rásť. Pracoval pre významné marketingové spoločnosti vo svete, ako napríklad Interpublic či Saatchi, a je tiež šéfredaktorom magazínu live.

BTLka

Björn Wigforss

Vice President,  Experience Marketing, Schneider Electric

Björn Wigforss je marketingový manažér, ktorý verí v silu eventov. Nepatrí však k tým, ktorí by v nich videli recept na každý problém. O tom, kedy majú skutočný význam, hovorí s nadhľadom a z reálnych skúseností. Tie si priniesol z firiem ako Nokia či Microsoft. dnes je známy ako tréner, marketingový manažér či biznis konzultant. Bol predsedom poroty fínskej súťaže pre najlepšie eventy. Najnovšie je jeho hlavnou témou Live marketing. V máji vystúpil na nultom ročníku konferencie Zlatého klinca.

BTLka

Andrea de Michelli

CEO Casta Diva Group

Tisícky spotov vyrobených pre sto veľkých značiek v 30 krajinách. Jeho pedagógmi boli Oscaroví víťazi Martin Scorsese, Dante Ferretti, Nestor Alemandros, Peppuccio Tornatore, Stu Hagmann a mnohí ďalší, medzi ktorými boli Jean Jacques Beneix, Dario Argento, John Landis a mnohí agentúrni kreatívci. Vytvoril dve internetové televízne siete pre Enel a Intesa. Dnes je partnerom Luca Oddo v Casta Diva Pictures. V roku 2007 s ním napísal knihu La fabbrica degli spot.

BTLka

Norbert Pýcha

Managing Director Event Arena

Norbert Pýcha má za sebou cez 20 rokov skúseností v oblasti Event Managementu a jeho profesionálna kariéra je takmer výhradne spätá s agentúrou Event Arena, ktorú spoluzaložil v roku 2000 a ktorú spoluvlastní. Hlavnou náplňou jeho práce je vedenie spoločnosti, HR management, supervízie akcií a projektov a komunikácie s klientmi. Vystupuje a prednáša na odborných akciách týkajúcich sa Event Managementu. V roku 2017 spoluzakladal Českú eventovú asociáciu, ktorej v súčasnej dobe predsedá.

archív Š.K.

Štefan Kozák

Managing Director CREATIVE PRO

Štefan Kozák posunul vnímanie BTL komunikačnej asociácie ako relevancie v oblasti eventov. Dlhodobo buduje a rozvíja „live comm“ segment. V roku 2003 vytvoril základy pre založenie spoločnosti zo zameraním na live & event marketing CREATIVE PRO, následne vybudoval aj neformálnu diverzifikovanú skupinu CREATIVE PRO group, ktorá primárne pôsobí na slovenskom, českom, poľskom a maďarskom trhu. V rokoch 2008 – 2011 spoluzakladal a aktívne pôsobil aj v medzinárodnej spoločnosti v segmente desing & production 30/70 Productions. Okrem aktívneho riadenia organizácií sa stará o business development, akvizície new business či špecifické „live marketing“ projekty na slovenskom, českom, maďarskom a poľskom trhu.

Live!Conference zažila svoju premiéru v roku 2015. Prvý ročník bol zameraný na problematiku vyhodnocovania efektivity a hodnoty eventov v marketingovej komunikácii. Asociácia BTL doniesla na Slovensko také osobnosti, akými sú Jens Oliver Mayer, managing director JACK MORTON, Colja M. Dams, majiteľ a CEO VOK DAMS Agency a Elling Hamso, managing director EVENT ROI INSTITUTE. Ďalšími rečníkmi boli Peter Komorník, zakladateľ a CEO Sli.do a Norbert Pýcha, konateľ EVENT ARENA CZ.

Live!Conference bude súčasťou štvrtého ročníka eventového veľtrhu EventEXPO, ktoré sa uskutoční 21. februára 2018, opäť v rozšírených eventových priestoroch Refinery Gallery v Bratislave.

01 - Modified: 2021-09-27 15:54:53 - Feat.: - Title: Eventy budú v budúcnosti vyzerať inak ako pred koronou, hovorí Tomáš Ručkay, prezident asociácie eventových agentúr 02 - Modified: 2021-06-01 17:34:25 - Feat.: - Title: Päť kľúčových trendov pre budúce eventy 03 - Modified: 2021-03-11 06:36:06 - Feat.: - Title: Online event nenahradí živé podujatie. No môže byť výnimočným zážitkom 04 - Modified: 2021-01-28 08:00:41 - Feat.: - Title: Slovenská eventová agentúra má Grand Prix. Najvyššie ocenenie získala v medzinárodnej konkurencii 05 - Modified: 2020-12-18 14:32:32 - Feat.: - Title: Slovenská agentúra Creative PRO získala dvoch eventových "oscarov"
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 02:09