StoryEditor

Precestuj Európu bez peňazí, za plechovky Redbull

04.01.2018, 13:51
Autor:
pzpz
Zaplatíš nimi let súkromným lietadlom, prelet helikoptérou ponad Alpy alebo lístky na Ligu Majstrov.

Redbull v rámci svojej širokej ponuky rôznorodých aktivít predstavuje ďalší ročník súťaže Can You Make It?

Európske dobrodružstvo čaká 200 univerzitných tímov zo 60 krajín sveta. Cesta sa začína 10. apríla 2018, v rovnaký čas v piatich európskych metropolách - Manchester, Madrid, Rím, Budapešť a Štokholm.

RedBull

​Cieľom je navštíviť minimálne šesť checkpointov a prísť do Amsterdamu za 7 dní. Víťazom nie je tím, ktorý dorazí do cieľa ako prvý ale ten, ktorý si so sebou prinesie tie najbláznivejšie príbehy a najlepšie výmeny plechoviek.

Ak sa pýtate, čo všetko sa dá vymeniť za plechovku Redbull, prečítajte si niekoľko príkladov. Vymeniť 6 plechoviek nápoja za noc v 5* hoteli pre 3 osoby sa podarilo dievčatám z Ázie, tandemový skok z lietadla si vybavili chalani z amerického tímu výmenou za 12 plechoviek. Tri lístky na štvrťfinále Ligy majstrov zohnali za 2 plechovky Redbullu srbský účastníci súťaže a anglický tím si užil za 10 plechoviek let helikoptérou ponad Alpy. Top zážitok- let súkromným lietadlom si vybavil rakúsky tím za 24 plechoviek. Nemuseli sa tlačiť v žiadnom bežnom lietadle, pricestovali súkromným.

RedBull

01 - Modified: 2021-04-30 08:22:19 - Feat.: - Title: Firmy, ktoré svoj obsah spoplatnili a uspeli: case study Red Bull
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 09:52