StoryEditor

Reťazec Delia otvoril svoj prvý supermarket

16.01.2018, 07:00
Autor:
rmrm
Väčší koncept predajní plánuje Delia rozvíjať aj do budúcnosti.

Delia otvorila svoj prvý supermarket v bratislavskom obchodnom centre Polus. Čo motivovalo maloobchodnú sieť vstúpiť na trh supermarketov?

„Po 2-ročnej skúsenosti s prevádzkovaním menších potravín v nákupnom centre Polus, kde sme nadobudli dostatočné skúsenosti o nákupných zvyklostiach našich zákazníkov v tomto centre, sme videli príležitosť aj na iný, väčší koncept, pre nás zatiaľ pilotný. Spĺňa naše očakávania a je to koncept, ktorý pri získaní vhodných lokalít plánujeme v budúcnosti rozvíjať,“ povedala pre Stratégie Adriana Janok Sokolská, PR & Marketing Manager Delia Potraviny.

Čo sa týka interiéru prvého supermarketu, podľa slov Adriany Janok Sokolskej, bol použitý rovnaký dizajn, aký sa nachádza aj v iných, menších predajniach. Prevládajú tmavšie farby s bielymi nápismi a piktogramami. „Práve modernosť dizajnu považujeme za jednu z kľúčových vecí. Ďalšou, tiež veľmi rozhodujúcou zložkou, je šírka vybraného sortimentu a jej špecifiká. V Poluse sme sa sústredili na farmárske a zdravšie výrobky. Ale hlavne na čerstvé potraviny, špeciálne pekárenskú ponuku.“

​Dôležitým článkom v sortimente je časť bistro so širokým výberom obložených chlebíčkov, bagiet, domácich zákuskov, ale aj čerstvej organickej kávy, ktorú si zákazníci môžu dať v menšom kaviarenskom kútiku.

01 - Modified: 2018-10-02 08:35:05 - Feat.: - Title: Delia otvára potraviny na čerpačke. Nakúpiť môžete aj cez sviatok 02 - Modified: 2018-08-02 05:27:41 - Feat.: - Title: Delia Potraviny otvárajú vlastnú kaviareň
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 19:01