ČSOB
StoryEditor

ČSOB má nových členov predstavenstva. V spoločnosti sa prerozdelia kompetencie

01.02.2018, 09:42
Autor:
TSTS
Vedenie Československej obchodnej banky, a.s., od februára posilní Ján Lučan a Evert Vandebussche.

Novými členmi predstavenstva ČSOB sa stanú J. Lučan a E. Vandenbussche. Ján Lučan pôsobil od roku 2000 v sesterskej ČSOB Banke v Českej republike, naposledy ako vrchný riaditeľ útvaru korporátneho bankovníctva. V ČSOB Banke na Slovensku bude ako člen predstavenstva zodpovedný za oblasť financií a riadenie aktív a pasív.

Vedenie spoločnosti od februára posilní aj Evert Vandenbussche, ktorý  bude primárne zodpovedný za riadenie IT vývoja a IT infraštruktúry. Do ČSOB Banky sa vracia po troch rokoch pôsobenia v sesterskej spoločnosti KBC Bank v Írsku vo funkcii prevádzkového riaditeľa.

Ján Lučan má dlhoročné skúsenosti z bankového sektora, a to z rôznych oblastí – od korporátneho bankovníctva až po oblasť kapitálových trhov a legislatívy. Evert Vandenbussche riadil v Írsku náročný IT projekt a zároveň, vzhľadom na jeho minulé pôsobenie na Slovensku, dobre pozná lokálny trh a jeho podmienky. Som presvedčený o tom, že ich skúsenosti  budú veľkým prínosom pre ČSOB a teším sa na vzájomnú spoluprácu,“  uviedol Daniel Kollár, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ ČSOB. Zároveň poďakoval Stefanovi Delaetovi za veľký prínos v riadení financií a úverov, a poprial mu úspešné pôsobenie v jeho ďalšej kariére .

Členovia predstavenstva Československej obchodnej banky, a.s., po uvedených zmenách a prerozdelenie kompetencií:

Daniel Kollár – predseda predstavenstva a generálny riaditeľ ČSOB
Branislav Straka- člen predstavenstva zodpovedný za bankové  produkty, procesy a inovácie
Juraj Ebringer – člen predstavenstva zodpovedný za retailové a privátne bankovníctvo
Marcela Výbohová- členka predstavenstva zodpovedná za riadenie rizík a compliance
Ľuboš Ondrejko – člen predstavenstva zodpovedný za firemné bankovníctvo
Ján Lučan - člen predstavenstva zodpovedný za financie a riadenie aktív a pasív
Evert Vandenbussche - člen predstavenstva zodpovedný za riadenie IT vývoja a IT infraštruktúry

01 - Modified: 2024-02-22 09:14:16 - Feat.: - Title: ČSOB v maratónskej komunikácii motivuje ľudí, aby nepozerali na výhovorky 02 - Modified: 2023-11-02 10:54:23 - Feat.: - Title: ČSOB má novú hovorkyňu. Stala sa ňou Michaela Lovásová 03 - Modified: 2023-07-28 14:50:15 - Feat.: - Title: Ľudia bez domova či psy v útulku a prázdniny? ČSOB dáva účty zadarmo tretiemu sektoru 04 - Modified: 2023-05-17 12:59:21 - Feat.: - Title: Zažite komfort v cestovaní vďaka bankovej aplikácii 05 - Modified: 2023-03-16 15:03:35 - Feat.: - Title: Otvorenosť, efektivita a rýchlosť: Tieto témy dominujú internej komunikácii (anketa)
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 01:54