StoryEditor

OREO chystá kampaň v digitále zameranú na mladých

16.02.2018, 07:30
Autor:
TSTSpzpz
Spolupracovať bude s youtubermi Matúšom a Annou Sulc.

Značka Oreo z portfólia Mondelēz International zaháji vo februári novú aktivačnú kampaň. Kakaová sušienka s náplňou je na Slovensku aj v Českej republike obľúbená najmä medzi mladými, preto svoju cieľovú skupinu oslovuje predovšetkým v digitálnom priestore.

Novú kampaň spoločnosť odkomunikuje na Facebooku a Instagrame, kde budú youtuberi zábavnou formou vyzývať mileniálov k tomu, aby natočili video, ako sušienku konzumujú. V odľahčených videách na rovnakých sociálnych sieťach tiež ukáže rôzne typy ľudí, ktorí sušienku pred konzumáciou nejakou kreatívnou formou namočia do mlieka. Zapoja sa tak do súťaže o rôzne ceny.

​„Okrem pripravenej kampane budeme tiež spolupracovať s vybranými yutubermi, Annou Sulc a Matúšom," hovorí manažérka značky Oreo Marie Buzková.  „Tí nám prisľúbili, že na svojich profiloch budú vtipnou formou vyzývať fanúšikov, aby natočili svoje vlastné rituály spojené s konzumáciou týchto sušienok. Oreo plánujeme komunikovať v priebehu celého roka a využijeme určite aj všetky vhodné spotrebiteľské príležitosti. Komunikácia značky Oreo by mala byť v uvoľnenom duchu, preto volíme v digitále divokejší tón komunikácie vrátane sloganu „otočiť, olízať a omliekovať," vysvetľuje Marie Buzková.

​​Lokálnu komunikáciu brandu v tohtoročnej kampani zabezpečia agentúry PR.Konektor a Konektor Social v spolupráci s influencerskou agentúrou The HIVE, ktorá pre projekt vybrala vhodných ambasádorov. Nákup médií zabezpečuje agentúra Carat.

Mondelez

01 - Modified: 2021-03-15 10:38:29 - Feat.: - Title: Vajíčkobranie v hlavnej úlohe. Milka spúšťa novú veľkonočnú kampaň 02 - Modified: 2018-01-18 11:35:04 - Feat.: - Title: BeBe Dobré ráno má novú kampaň. Objaví sa v nej youtuberka MOMA a Vlado Varecha z E2 03 - Modified: 2017-10-02 13:22:56 - Feat.: - Title: Opavia má novú kampaň
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 09:26