StoryEditor

Pozrite si novú reštauráciu v Parndorfe. Japonské špeciality budú podávať Slováci

22.02.2018, 11:00
Autor:
pzpz
Reštauráciu bude prevádzkovať gastroskupina Medusa Group.

Sieť obľúbených japonských reštaurácií wagamama, ktorá svoju činnosť odštartovala v Londýne, sa pýši otvorením prevádzky už aj v susednom Rakúsku, v obľúbenom obchodnom centre McArthurGlen v Parndorfe. Reštauráciu bude prevádzkovať gastroskupina Medusa Group so sídlom na Slovensku.

Slovenský líder v gastrobiznise otvorí svoju reštauráciu vo februári a zákazníkom ponúkne špeciality inšpirované japonskou kuchyňou.

​Kultová sieť reštaurácií pozostáva z viac ako 170 prevádzok v 22 krajinách na celom svete. Brian Johnston, výkonný riaditeľ medzinárodnej siete reštaurácií wagamama sa vyjadril: “V posledných rokoch sa zákazníci v Rakúsku zoznámili s množstvom rôznych druhov kuchýň, preto je ideálny čas priniesť na trh koncept wagamama. S netrpezlivosťou očakávame otvorenie našej prvej reštaurácie na území Rakúska, aby sme klientom v Parndorfe mohli priniesť dosiaľ nepoznanú úroveň čerstvej japonskej kuchyne v našom wagamama menu.“

Johnston pokračuje: “Slovenský líder v gastrobiznise Medusa Group prevádzkuje desiatky reštaurácií, stravovacích zariadení a večerných podnikov nie len na území Slovenska, ale aj Rakúska a Českej republiky. Devízou Medusa Group sú roky profesionálnych a prevádzkových skúseností, ktoré klienti uvidia aj v ponúkaných službách v rakúskej reštaurácii wagamama.“

V Medusa Group nás fascinuje vlastná filozofia značky wagamama, ktorá je založená na pozitívnom prístupe k stravovaniu, životnému štýlu a príprave jedla len na objednávku v otvorenej kuchyni, čím je zaručená jeho čerstvosť,” povedal Peter Štecko, CEO Medusa Group, prevádzkovateľ rakúskej franšízy pre sieť japonských reštaurácií wagamama.

Na Slovensko vstúpila reštaurácia v roku 2015.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 20:51