This is Locco
StoryEditor

This is Locco sa postará o kreatívu Hyundai

26.02.2018, 10:49
Autor:
(pš)(pš)tsts
Agentúra zastreší ATL aj BTL komunikáciu od marca.

Spoločnosť Hyundai Motor Slovakia si začiatkom tohto roka vyberala novú kreatívnu agentúru. V tendri na komplexnú komunikáciu oslovila štyri agentúry. Výberové konanie vyhrala agentúra This is Locco, ktorá nahradí v komunikácii Creo Advertising, bývalé Creo/Young&Rubicam.

Marek Kopča, marketing & PR manažér značky Hyundai Motor Slovakia poďakoval predchádzajúcej agentúre za dlhoročnú skvelú spoluprácu. Na tému tendra povedal:  "Tender na kreatívnu agentúru sme vyhlásili preto, aby sme pokračovali v challengovaní trhu už ako brand, ktorý je na Slovensku etablovaný a komerčne úspešný. Tendrové zadanie najkreatívnejšie poňala agentúra This is Locco, ktorá nás presvedčila aj svojím cross-line prístupom a doterajšími skúsenosťami.“

 Juraj Kováč, kreatívny riaditeľ This is Locco sa teší na novú spoluprácu: „Hyundai je dravá značka, ktorá úspešne atakuje u nás tradičnejšie automobilky. Táto pozícia challengera je nám v agentúre blízka, preto sme priniesli odvážne, ale funkčné koncepty, ktoré prispievajú k napĺňaniu obchodnej stratégie, zachovávajú zákaznícke vnímanie značky ako rozumnej a pragmatickej voľby, pričom zároveň rozširujú jej vnímanie ako atraktívneho, štýlového a inovatívneho brandu.“

„Tešíme sa, že sme uspeli v silnej konkurencii, a verím, že spoločne s marketingovým oddelením pripravíme pre Hyundai efektívne, inovatívne a kreatívne komunikačné kampane", hovorí na margo novej spolupráce Rasťo Bahurinský, CEO This is Locco.   

Minulý rok v októbri klient oznámil, že si vyberal digitálnu agentúru. Víťazmi tendra sa stali Elite Solutions a Pizza SEO. Pizza SEO  zodpovedá za výkonnostné časti spolupráce, ktoré zahŕňajú SEO stratégiu, návrh a implementáciu stratégie na zvýšenie počtu a kvality leadov, konverznú optimalizáciu a webovú analytiku. Agentúra Elite Solutions má na starosti tvorbu digitálnych kampaní, microsites, landigpages, grafické a kóderské práce, UX, tvorbu a implementáciu obsahu, tvorbu emalingov, bannerov a PPC.

V roku 2015 získala agentúra Creo/Young & Rubicam na domácej súťaži kreativity Zlatý klinec najvyššie ocenenie Grand Prix za reklamu s posolstvom. Išlo o prácu Hyundai ix1 - svetová premiéra. Automobilka  vtedy na trh "uviedla nový model auta pre najmladšiu generáciu" - novorodencov. V nových modeloch sa novorodenci prevážali v slovenských pôrodniciach.

 

01 - Modified: 2023-08-10 10:28:37 - Feat.: - Title: BILLA si v tendri vybrala novú kreatívnu agentúru 02 - Modified: 2023-07-20 13:20:17 - Feat.: - Title: Orange si vybral novú kreatívnu agentúru 03 - Modified: 2023-05-24 06:21:54 - Feat.: - Title: Patagonia hľadá v Európe novú agentúru. Na tender dosiahne len málokto, dôvod je nezvyčajný 04 - Modified: 2023-05-23 12:26:32 - Feat.: - Title: Kreatívu operátora O2 bude naplno rozvíjať agentúra TRIAD 05 - Modified: 2022-11-22 12:23:30 - Feat.: - Title: Petra Novotná zo Slovak Telekom: Ako prebiehal "tender roka" a čo sa v ňom naučila samotná značka?
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 00:22