Sledujte nás na Instagrame

@magazin.strategieFacebook
28.02.2018, 08:00

Zlatý Bažant Nealko končí. Nahrádza ho novinka, určená hlavne pre šoférov

Hurbanovská novinka bude k dispozícii od marca.

Zlatý Bažant Nealko končí. Nahrádza ho novinka, určená hlavne pre šoférov
Zdroj: Heineken

Internetom už pred niekoľkými dňami prebehla správa o tom, že Zlatý Bažant Nealko končí. Spoločnosť HEINEKEN Slovensko prináša novinku v podobe Zlatého Bažanta 0,0%.

Pivo, úplne bez alkoholu, ktoré v produktovom portfóliu po viac ako 20 rokoch nahrádza Zlatý Bažant Nealko, najobľúbenejšie nealkoholické pivo na Slovensku. Zlatý Bažant 0,0% je vôbec prvé slovenské pivo, ktoré neobsahuje ani kvapku alkoholu. Konzumenti nového piva si tak môžu vychutnať plnú pivnú chuť a mať pritom 100 %-nú istotu vo všetkých situáciách.

Zdroj: Heineken

​Inovácia Zlatý Bažant 0,0 % je výsledkom viac ako dvojročnej snahy sládkov a pivovarníckych odborníkov z Hurbanova.

„Mysleli sme najmä na šoférov, no moderný spôsob života s rastúcim trendom zdravého životného štýlu, ale aj rastúca spoločenská zodpovednosť prináša mnoho ďalších situácií, v ktorých spotrebitelia nechcú piť ani kvapku alkoholu alebo v ktorých je tolerancia alkoholu nulová. Je to napríklad počas pracovnej doby alebo počas obeda v práci, pred, počas alebo po aktívnom športe, prípadne vo všetkých situáciách, keď si chce spotrebiteľ zachovať triezvy úsudok,“ uviedol David Zappe. „Milovníci piva tak už nemusia robiť kompromisy, ani sa obmedzovať vo vychutnávaní si svojho obľúbeného nápoja,“ dodal marketingový riaditeľ spoločnosti HEINEKEN Slovensko.

Novinka z hurbanovského pivovaru, Zlatý Bažant 0,0%, bude dostupná na pultoch predajní v pollitrovej plechovke aj pollitrovej vratnej fľaši, rovnako aj v prevádzkach ako čapované pivo od marca 2018.

Strategický Newsletter

Top správy z marketingu, médií a reklamy.

Pred zadaním e-mailovej adresy si prečítajte pravidlá ochrany osobných údajov a používania cookies. Súhlas na odoberanie noviniek môžete kedykoľvek odvolať.

Cookies

Na našich stránkach používame cookies. Slúžia na zlepšenie našej práce a vášho zážitku z čítania HNonline.sk. Bližšie informácie nájdete v Pravidlách používania cookies. Spracovanie a správu cookies nastavíte priamo vo Vašom prehliadači.