StoryEditor

Sagan končí. Slovak Telekom si našiel novú tvár

28.02.2018, 07:52
Autor:
rmrm
Je to stand-up komik, ktorý robí sit-down tragédiu. Viete kto?

Slovak Telekom si pred rokmi s najrýchlejším Slovákom privlastnil 4G a Peťo Sagan sa stal tvárou značky. Spojenie „S4GAN“ odštartovalo úspešnú etapu komunikácie značky, v ktorej počas troch „sezón“ majster sveta (dnes už trojnásobný) dokazoval, že nič nie je nemožné. Ako Stratégie informoval Peter Kimijan, hovorca Slovak Telekomu, teraz po ňom preberá štafetu Bekim.

Bekim a jeho príbeh

Bekim nie je prezývka, ale skutočné krstné meno. Priezvisko má Aziri a to je po otcovi z Albánska. Ináč tento 28-ročný chalan pochádza z Pezinka, kde žije aj dnes. V detstve sa dal na dráhu profesionálneho cyklistu, no tá skončila v roku 2005, keď na bikros pretekoch v Přerove nešťastne spadol a ochrnul. Už pred spustením rampy na štarte vtedy tušil, že sa mu niečo stane, ale aj tak to nevzdal a išiel naplno za svojím cieľom.

Nakoniec z pretekov vyletel až vrtuľníkom do nemocnice v Olomouci, kde mu diagnostikovali zlomený štvrtý stavec a rozdrvený piaty stavec. Doktori po náročnej operácii povedali, že už v živote rukami nepohne a je len minimálna šanca, že sa ešte niekedy postaví na vlastné nohy. Bekima to však nezlomilo a všetko zobral s nadhľadom a humorom. Babke z nemocnice odkázal: „Všetko je v poriadku, cicka stojí!” Bekim je skrátka živel, ktorý má pozitívnu energiu na rozdávanie.

Slovak Telekom

Stand-up komik, ktorý robí sit-down tragédiu

Svoj humor dnes predáva ďalej v stand-up formáte Temné keci, kde si robí srandu sám zo seba a s úsmevom hovorí, že je jediný stand-up komik, ktorý robí sit-down tragédiu. S radosťou tam vystupuje pod prezývkami „chromá noha“ a „čierny atlét“. Viac do svojho vnútra dovolil nahliadnuť ako raper, keď vydal vlastný album Koleso šťastia.

„V neposlednom rade je to nekonečný motivátor, ktorý svojím optimistickým pohľadom na svet inšpiruje nielen druhých ľudí na vozíku, ale aj všetkých ostatných. U nás sme sa o tom mohli presvedčiť na vlastné oči, keď Bekim 22. februára navšívil firmu a v rámci motivačného vystúpenia ukázal svoj pozitívny prístup,“ povedal Peter Kimijan, hovorca Slovak Telekom.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 08:08