StoryEditor

Koniec Sagana. Telekom uvádza prvý spot s Bekimom

08.03.2018, 13:23
Autor:
redred
Bekim je novou tvárou komunikácie Slovak Telekom.

Ako Stratégie informovali koncom februára, Slovak Telekom mení komunikačný koncept. Ako novú tvár si vybral stand-up komika Bekima, ktorý prebral štafetu po Petrovi Saganovi. Dnes Telekom uvádza prvý spot s Bekimom s názvom „Áno“, v ktorom otvorene hovorí o tom, čo mu prináša najlepšia sieť na Slovensku. V reklame vystupujú jeho skutoční priatelia a blízki ľudia: kamoš Šule, tréner Mišo, manželka Laura a nechýba ani mamka Zuzana. 

Po troch rokoch teda predáva trojnásobný majster sveta štafetu ďalej, čo priamo ukazuje teasing TV spotu novej kampane od Telekomu. Dôvodom je nový komunikačný koncept a pozicioning značky.  „Prinášame nový koncept, ktorý vychádza z upraveného pozicioningu značky v rámci skupiny Deutsche Telekom. Naším cieľom je inšpirovať zákazníkov, čo všetko môžu dokázať už dnes vďaka technologickým možnostiam. Zároveň im chceme pomôcť, aby prekonali bariéry, ktoré im bránia využívať tieto príležitosti naplno,“ približuje Peter Novotná, senior manažérka marketingovej komunikácie Slovak Telekom a dodáva: „Limity už neexistujú, stačí sa pripojiť do siete a máte všetko na dosah ruky, resp. smartfónu, ak chceme byť presní. Navyše, u nás majú všetci zákazníci bez rozdielu k dispozícii najlepšiu mobilnú sieť na Slovensku, ktorá bola ocenená už piatykrát v rade.“

Autorom nového komunikačného konceptu „Áno“ je agentúra MUW Saatchi & Saatchi: Po novom najlepšiu mobilnú sieť predstavuje imobilná osobnosť – Bekim Aziri. Bekim si musel po zranení povedať „Áno“, aby dnes hýbal rukami a robil prvé kroky aj napriek stanovisku lekárov. Žije plnohodnotný život a možno ešte viac ako mnohí z nás. Bekim svojím postojom myšlienku „Áno“ doslova stelesňuje. Keď sa on dokáže rozhýbať a využívať súčasné možnosti, prečo ostatní nie?

„Nájsť niečo silné po troch úspešných rokoch s fenoménom ako je Peter Sagan, nebolo ľahké pre nás ani pre agentúru. Keď nám priniesli Bekimov príbeh, bez váhania sme povedali ÁNO. Bekim je podobne ako Peter jedinečný človek, ktorý dokázal  a stále dokazuje ako sa dá aj v bežnom živote, ktorý nie je vždy ľahký, dosiahnuť aj nemožné“, povedala Petra Novotná.

Vizitka kampane:

Klient: Slovak Telekom: Jan Stanko, Petra Novotná, Ivana Daučíková, Denisa Šindelárová

Agentúra: MUW Saatchi&Saatchi

Creative Director: Jakub Kuvik

Art Director: Eduard Drexler, Veronika Holaňová

Copywriter: Andrej Hrivnák, Ivana Polohová

Strategy Director: Kamil Charvát

Unit Director: Judita Horváth

Account Manager: Tatiana Hrutková

Režisér: Jan Švejkar

Produkcia: Hitchhiker Films

Mediálna agentúra: Wavemaker Slovakia

01 - Modified: 2024-03-08 13:41:27 - Feat.: - Title: Rodina je ten najdôležitejší tím, odkazuje Telekom v novej kampani s Brankom Radivojevičom 02 - Modified: 2023-10-12 10:07:46 - Feat.: - Title: Telekom si v novom spote pripomenul tragédiu na Zámockej. Hovorí, že LGBTI+ komunita nemá žiť v strachu 03 - Modified: 2023-10-10 09:34:32 - Feat.: - Title: Ako si nájsť svoju cestu k úspechu na sociálnych sieťach a neohýbať trendy 04 - Modified: 2023-09-20 12:09:54 - Feat.: - Title: Telekom v novej kampani posúva hranice nekonečna 05 - Modified: 2023-10-04 08:45:13 - Feat.: - Title: Film TV reklama: Skutočné pohodlie s WOW wifi je svieže a má super casting
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 07:11