TASR/Marko Erd
StoryEditor

Iniciatívu Za slušné Slovensko podporili viaceré agentúry. Svoj názor vyjadrila aj Slovenská sporiteľňa

10.03.2018, 14:31
Autor:
(pš)(pš)
Svoj názor vyjadrila aj Slovenská sporiteľňa.

V piatok podvečer sa konali vo viacerých mestách Slovenska pochody a zhromaždenia Postavme sa za slušné Slovensko. Len v Bratislave vyšlo do ulíc viac ako 40 tisíc ľudí. Pripomenuli si vraždu novinára Jána Kuciaka a jeho priateľky Martiny Kušnírovej. Spoločne žiadali odstúpenie premiéra, ale aj novú vládu.

K iniciatíve Za slušné Slovensko sa na svojich Facebookových stránkach popridávali viaceré agentúry, aby vyjadrili svoj názor na to, čo sa deje v našej krajine.

PohroMADE za slušné Slovensko má na svojej stránke  MADE BY VACULIK. Agentúra si zmenila aj cover fotku.

Podobne zareagovala aj agentúra TRIAD, ktorá oznámila, že v piatok končia skôr, aby kroky ľudí z agentúry smerovali na námestie SNP. "Ideme podporiť zhromaždenie Za slušné Slovensko, pretože vieme, že sloboda nie je samozrejmosť. Budeme radi, ak sa k nám pridáte aj vy," píše na svojom Facebooku TRIAD.

"Jadrom zdravej spoločnosti je slušnosť. Core4 je za slušné Slovensko, preto aj my budeme na dnešnom proteste," napísala na svojej Facebooku agentúra Core4. Status doplnila obrázkom s výstižným nápisom Core4Jan.

Aj agentúra Respect APP sa išla postaviť za slušné Slovensko.

Agentúra Seesame vo svojom vyhlásení napísala: "V Seesame sme vždy boli a sme za slušné Slovensko. Preto sa hlásime k spoločnému vyhláseniu obchodných komôr, ktorých sme členom." 

K iniciatíve Za slušné Slovensko sa pridala aj agentúra Elite Solutions. Tá vo svojom statuse oznámila: "Nebojíme sa povedať, že situácia v našej krajine sa nám nepáči. Preto aj my svojou účasťou podporíme dnešný prostest." A takto to vyzeralo naozaj:

K agentúram sa pridala aj Slovenská sporiteľňa. Tá si na znak úcty k Jánovi Kuciakovali odela cover foto do čiernej. V piatok, pred pochodmi, zverejnila tento status: "Záleží nám na tom, aby Slovensko bola slušná krajina. Preto sme sa rozhodli podporiť kolegov, ktorí chcú vyjadriť svoj postoj a zúčastniť sa niektorého zo zhromaždení za slušné Slovensko. Všetci, ktorí budú v tom čase v práci, budú mať po dohode so svojím manažérom možnosť odísť skôr. V prípade dlhšieho čakania v pobočkách vás preto prosíme o pochopenie."

01 - Modified: 2021-06-14 18:26:57 - Feat.: - Title: Vražda Jána Kuciaka: Televízie budú dianie na súde monitorovať v mimoriadnych reláciách 02 - Modified: 2019-11-22 19:08:12 - Feat.: - Title: Medzinárodná organizácia poskytne vybraným médiám dáta k vražde Jána Kuciaka 03 - Modified: 2019-02-18 16:29:38 - Feat.: - Title: Reportéri bez hraníc: Máme obavy z politického zasahovania do vyšetrovania Kuciakovej vraždy 04 - Modified: 2018-11-06 10:35:20 - Feat.: - Title: V Nemecku ocenili Jána Kuciaka. Udalosti sa zúčastnila aj kancelárka Merkelová 05 - Modified: 2018-10-22 09:36:06 - Feat.: - Title: Ká ako Kuciak, Ká ako Kočner. Relácia Reportéri sa bude venovať vražde novinára
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 18:36