Tchibo
StoryEditor

Tchibo otvorilo novú predajňu. V doteraz najmodernejšom dizajne značky

19.03.2018, 07:56
Autor:
rmrm
Dizajn zvýrazňuje koncept predajne 3v1. ktorý spája kávový bar s posedením, pultový predaj kávy a ponuku spotrebného tovaru.

Značka Tchibo postupne rozširuje svoju sieť predajní do veľkých i menších miest po celom Slovensku. Nová predajňa v Laugariciu v Trenčíne je celkovo pätnástym obchodom Tchibo na Slovensku a prvým v Trenčianskom kraji.

Obchod zákazníkov priláka aj moderným dizajnom, pre ktorý je typická farebnosť s využitím luxusnej čiernej v kombinácii s materiálmi vo vzhľade prírodného kameňa a dreva. Celková predajná plocha je väčšia ako štandardné. Spôsob nasvietenia i usporiadania nábytku napomáha jasnému rozčleneniu priestoru do troch zón zodpovedajúcich konceptu „3v1“. V rámci neho sú priestory kávového baru, pultového predaja kávy i regály so spotrebným tovarom z týždenných kolekcií riešené tak, aby to zákazníkom uľahčilo orientáciu v predajni.

​Celý priestor je vybavený špeciálnym segmentovým osvetlením a bodovými svetlami v šetrnom LED prevedení. Samozrejmosťou sú digitálne elektronické cenovky, ktoré boli zavedené minulý rok do všetkých Tchibo predajní okrem outletových.

„Z otvorenia predajne v Trenčíne sa veľmi tešíme, nakoľko sme v tejto časti Slovenska ešte neboli a na priestor v Trenčíne sme čakali už veľmi dlho. Veľké mesto ako Trenčín si vlastnú predajňu Tchibo určite zaslúži. Veríme, že posunom do stredu Slovenska budeme ešte bližšie k našom zákazníkom,“ hovorí Tomáš Zahradník, riaditeľ obchodov spoločností Tchibo Praha a tchibo Slovensko.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 07:45