StoryEditor

Koktaily na evente ako od špičkového barmana a za pár sekúnd

29.03.2018, 14:55
Autor:
(red)(red)
Predstavujeme vám Cocktail-box, novinku na výrobu miešaných nápojov.

Na slovenský eventový a cateringový trh prišla v decembri minulého roku novinka – plne automatizovaný mobilný koktailový bar, ktorý je dokonalým nástrojom na jednoduchú a profesionálnu výrobu miešaných nápojov. Novinka už stihla participovať na niekoľkých eventoch, kde bol feedback viac ako pozitívny.

Samotný koncept a nápad pochádzajú priamo z Nemecka, kde Cocktail-box vznikol ako startup vďaka inžinierovi Timmovi Kasischkeovi, ktorý Cocktail-box vyrobil, a vďaka jeho kolegovi Christophovi Poosovi, ktorý v ňom videl obrovský potenciál a začal pracovať na marketingu a obchode. Aktuálne je to prosperujúca firma s víziou vstupu na ďalšie európske trhy.

Cocktail-box

​Na Slovensku sa ocitol vďaka dvom podnikavým kamarátkam, ktoré Cocktail-box objavili na dovolenke v Benátkach. „Dlho sme uvažovali, čo by sme na Slovensko mohli priniesť. Niečo, čo tu ešte nie je, a dlho sme mali pocit, že tu už máme snáď všetko,“ hovorí jedna z majiteliek Cocktail-box Slovakia.

Všeobecne platí, že akurát vtedy, keď nič nehľadáte, príležitosť sa vám zjaví pred očami a je len na vás, či ste open-mind a či ju uvidíte. „Všetko sa začalo tak, že sme boli s priateľom v shopping centre v Benátkach a aby sa nám ľahšie nakupovalo, chceli sme sa posilniť nejakým drinkom. Vtom sme uvideli Cocktail-box a hneď sme stáli v rade. Priateľa som vyslala, aby zažmurkal na barmanku, nech nám neurobí ten drink slabý – lebo však Taliani nie sú Slováci, ale smutne za mnou prišiel, že to nevyšlo, lebo tie koktaily urobil stroj,“ spomína na svoje prvé stretnutie s Cocktail-boxom jedna z majiteliek.

„Prekvapila ma vynikajúca chuť Piňa colady a keďže som neverila, že ten koktail mohol vyrobiť nejaký stroj, išla som sa presvedčiť na vlastné oči. Tak sa mi celý princíp Cocktail-boxu zapáčil, že som ho hneď nafotila a poslala jednej z mojej najlepších priateliek. Ona zdieľala moje nadšenie ešte viac ako ja a hneď sme Nemcov oslovili. No a nesmiem zabudnúť dodať, že tie naše drinky teda slabé neboli.“

Cocktail-box

​Poďme sa však pozrieť na to, prečo je tento stroj taký výnimočný. Okrem rýchlej výroby koktailov (dokáže vyrobiť až 500 drinkov za hodinu) generuje transparentné štatistiky predaja koktailov, je ľahko obrandovateľný a skvelo vyzerá. Jedinečný a elegantný dizajn Cocktail-boxu je neprehliadnuteľný a rozhodne zaujme každého milovníka koktailov a technológií.

Navyše je ekologický – poháre aj slamky sú ekologicky rozložiteľné. Vysokokvalitné ingrediencie sa vyrábajú v Nemecku, kde na ich chuť dohliada priamo materská spoločnosť. Startup priniesol na trh naozaj inovatívnu novinku. Drinky z mobilného Cocktail-boxu uľahčia priebeh eventu, či už organizátorom alebo hosťom a účastníkom večierkov, koncertov, festivalov, veľtrhov či iných spoločenských udalostí.

Cocktail-box

01 - Modified: 2021-09-27 15:54:53 - Feat.: - Title: Eventy budú v budúcnosti vyzerať inak ako pred koronou, hovorí Tomáš Ručkay, prezident asociácie eventových agentúr 02 - Modified: 2021-06-01 17:34:25 - Feat.: - Title: Päť kľúčových trendov pre budúce eventy 03 - Modified: 2021-03-11 06:36:06 - Feat.: - Title: Online event nenahradí živé podujatie. No môže byť výnimočným zážitkom 04 - Modified: 2021-01-28 08:00:41 - Feat.: - Title: Slovenská eventová agentúra má Grand Prix. Najvyššie ocenenie získala v medzinárodnej konkurencii 05 - Modified: 2020-12-18 14:32:32 - Feat.: - Title: Slovenská agentúra Creative PRO získala dvoch eventových "oscarov"
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 09:00