StoryEditor

DPD má novú kampaň. Ukazuje zábavné momenty zo života e-shopperov

24.04.2018, 11:20
Autor:
pzpz
V kampani zhrnul Zákony doručenia, ktoré určite každý pozná.

Spoločnosť DPDgroup spúšťa celoeurópsku digitálnu kampaň Zákony doručenia. Kampaň tvoria krátke zábavné spoty, ktoré zdieľajú sériu zážitkov z bežného života zákazníkov. Nasadených je 8 dielov v dĺžke 6 a 20 sekúnd, ktoré majú zaujať cieľovku vo veku 18-39 rokov, čo je podľa spoločnosti približne 75 miliónov Európanov.

Kampaň je zameraná na online nakupujúcich, špeciálne na tých, ktorí prostredníctvom internetu zabezpečujú väčšinu svojich nákupov. Takzvaní „heavy buyers“ reprezentujú tretinu európskych online zákazníkov a realizujú 86 % všetkých nákupov.

Zákony doručovania

  1. Nikdy nie je ten správny čas
  2. Jednoduché veci nie sú nikdy ľahké
  3. Veci nie sú nikdy tam, kde by mali byť
  4. Vždy to trvá dlhšie, ako ste čakali
  5. Nikdy neviete, ako blízko je vaša zásielka
  6. Nikdy nie je správny čas na odoslanie zásielky
  7. Nikdy nie ste doma, keď zásielka dorazí
  8. Veci nikdy nejdú jednoducho

Videá ukazujú vtipné momenty, kedy nie je vhodné, aby objednávateľa navštívil kuriér a doručil mu zásielku. 

Ďalej vyzdvihuje služby, ktoré DPDGroup vyvinula špeciálne pre uľahčenie online nákupov: Predict, Pickup a Live-Tracking. 

 “Ako expert v oblasti e-commerce doručovania v Európe, DPDGroup doručí 2 milióny zásielok denne. Táto kampaň je príležitosťou pre štart komunikácie s príjemcami zásielok," uviedla Andrea Bačíková, Marketing a PR manažérka spoločnosti DPD.  

S rozvojom e-commerce a vývojom digitálneho prostredia, majú zákazníci stále viac kontroly nad svojim nákupom, vrátane jeho doručenia. Pozitívny zážitok s flexibilným, dôveryhodným a pohodlným doručením zásielky je rozhodujúcim faktorom pre úspešný online nákup. Nakupujúci obľubujú inovatívne možnosti doručenia ako online sledovanie zásielky, flexibilný čas doručenia alebo presmerovanie či zmena dátumu doručenia.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 04:25