Insight
StoryEditor

Fenomén, ktorý v App Store porazil Facebook. Dany Čačala o úspechu slovenskej lifestylovej siete DayByMe

08.05.2018, 19:49
Autor:
redred
Pozrite si prvý videorozhovor zo série Insight, ktorý vznikol v spolupráci Stratégií a agentúry Hype.

Stratégie v spolupráci s agentúrou Hype prinášajú sériu rozhovorov  s úspešnými podnikateľmi o biznise a marketingu. Videorozhovory môžete sledovať pod názvom Insight, moderátorom je Marek Didák, Creative Director a spoluzakladateľ reklamnej agentúry Hype, ktorý v predchádzajúcich videorozhovoroch vyspovedal viacerých úspešných podnikateľov, napríklad Michala Meška z Martinus, Šimona Šicka z Pixel Federation, Martina Máca zo Zoznamu či Ivana Štefunka z Neulogy Ventures.

V prvej časti nového Insightu vám prinášame rozhovor s Danym Čačalom, spoluzakladateľom lifestylovej siete DayByMe. Tá začala ešte ako stredoškolský projekt, kedy vznikla Facebook stránka Dnes nosím. Odvtedy pribudli ďalšie stránky - Dnes obúvam, Dnes cestujem a Dnes jem. Popri nich postupne vznikali aj menšie Instagram účty ako Dnes tetujem. V roku 2016 spustili tento projekt aj na vlastnej web stránke pod názvom DayByMe, kde spájajú ľudí so záujmami v móde, cestovaní alebo jedle. Dnes má stránka viac ako 41 tisíc registrovaných používateľov. V roku 2017 spustili aj aplikáciu na iOS pod rovnakým názvom. Na 48 hodín sa dokonca stali najsťahovanejšou aplikáciou v App Store a predbehli tak Facebook či Instagram.

Aké boli začiatky dnes už úspešnej slovenskej lifestylovej siete DayByMe, koľko prostriedkov vynaložil Dany Čačala pri spustení projektu, ktorý kanál je pre nich dnes zaujímavejší -  Facebook alebo Instagram, o tom akú silu má spolupráca  s influencermi, to všetko si môžete pozrieť v prvom Insighte s Danym Čačalom a Marekom Didákom.

 

01 - Modified: 2018-06-24 19:26:08 - Feat.: - Title: Palermo z MMG Barbers: Chodia k nám raperi, futbalisti aj prezident 02 - Modified: 2018-06-03 10:51:56 - Feat.: - Title: Michal Truban: Ak ste malá firma, musíte byť draví. A musíte ukázať, že ste iní 03 - Modified: 2018-05-20 19:05:23 - Feat.: - Title: Vitajte v novom Insighte: Majú v ZOOT-e superwoman?
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 10:01