adma
StoryEditor

ADMA prijíma nové agentúry. Staňte sa členom

16.05.2018, 13:42
Autor:
(red)(red)
Pridajte sa k 17-tim agentúram.

Asociácia digitálnych marketingových agentúr otvára prijímací proces do svojich radov. Významná asociácia, ktorá spája tých najlepších z oblasti online marketingu na našom trhu, má momentálne pod záštitou 17 top slovenských digitálnych agentúr. Najnovšie pod svoje krídla okrem digitálnych, performance a digitálnych mediálnych agentúr víta aj UX agentúry.

ADMA využíva svoje prostriedky a kontakty na iniciatívy a kontinuálne vzdelávanie vlastných členov a ich klientov. Podporuje začínajúcich marketérov a študentov, čím sa snaží zlepšovať podmienky pre rozvoj digitálnej reklamy.

Zmysluplne uplatňuje technológie a know how. Angažuje sa na konferenciách Trend Marketing Summit a Rulezz.sk. Vedie úspešný projekt Digitálne chuťovky a organizuje súťaž v digitálnom marketingu DIGITAL PIE. Okrem toho organizuje prednášky na vysokých školách, tvorí e-booky na aktuálne témy v digitálnom marketingu, obsah na ich webstránke a na sociálnych sieťach, ktoré sú v dnešnej dobe už samozrejmosťou.

Medzi aktuálne členské agentúry patria CORE4, Digiline, DIGITA.SK, Diorama, ecake, Elite Solutions, Hype, NetSuccess, paravan interactive, Performics, Pizza SEO, PS:Digital, RIESENIA.com, SCR Interactive, TRIAD Advertising, VISIBILITY a ZARAGUZA.

Aké výhody má členstvo v ADMA?

Ako člen asociácie získate možnosť formovať digitálny trh na Slovensku, podieľať sa na stratégii asociácie, témach a vystupovať na trhu pod jej menom. Dostanete príležitosť prednášať na partnerských konferenciách či na vlastnom projekte Digitálne chuťovky. Medzi výsady členov patria aj voľné vstupy na podujatia, ktorých je partnerom, možnosť prezentovať svoje členstvo formou loga asociácie a využívať ADMA komunikačné kanály na vlastnú propagáciu.

ADMA: čo požadujeme?

Kontaktujte nás na adrese Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., zašleme Vám všetky potrebné informácie k prijímaciemu procesu spolu s prihláškou, ktoré budeme požadovať najneskôr do 15. 06. 2018. Po prvom kole výberu uchádzačov pozveme vybraných účastníkov na valné zhromaždenie, kde vyberieme víťazov a nových členov. Právoplatne sa novými členmi ADMA vybrané agentúry stanú už od 01. 07. 2018.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 14:13