StoryEditor

Pizza Seo už nebude. Agentúra mení názov

23.05.2018, 16:11
Autor:
tsts
Pôvodný názov už neodrážal to, aké služby agentúry v súčasnosti ponúka.

Agentúra Pizza SEO po dvanástich rokoch pôsobenia na trhu, bude po novom fungovať pod novým názvom - Basta digital. “Názov Pizza SEO je známy, ale posledné roky neodrážal to, čo naozaj robíme – kompletný marketing v digitálnom svete s dôrazom na výkon,” povedal o dôvodoch zmeny názvu Managing Director Basta digital Ján Laurenčík.

Pizza SEO vzniklo ako agentúra zameraná na SEO – optimalizáciu pre vyhľadávače, ale aktuálne zastrešuje kompletný výkonnostný digitálny marketing pre vyše osemdesiat klientov. Nový názov si agentúra zvolila na základe interného brainstormingu a prieskumu medzi klientami majitelia firmy. “Čo názov znamená? Všetko, čo funguje v digitálnom marketingu… a basta,” vysvetľuje Laurenčík. “Snažili sme sa zachovať nadhľad, ktorý v sebe niesol brand Pizza SEO a zbaviť sa obmedzujúcej nálepky SEO firmy.”

archív

​Vizuálnu identitu pre nový brand vytvorilo Truben Studio. “Logo pracuje s pozíciou dvoch bodiek. Tie predstavujú vzťah dvoch vesmírnych telies, ale aj vyjadrenie toho, čo sa deje za bodkou na konci vety. Je tak znázornený celý vesmír zákonitostí, ktoré sa odohrávajú v každom drobnom detaile, ktorý digitálna agentúra musí obsiahnuť.” objasňuje Pavol Truben.

Spolu so zmenou názvu zaviedla agentúra v roku 2018 novú tímovú štruktúru. Tímy špecializované na jednotlivé oblasti marketingu (SEO, online reklama, sociálne siete, weby) nahradili kombinované tímy zamerané na klienta.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 11:58