StoryEditor

Najlepšie reklamy na Slovensku: Tieto práce vynikajú umeleckým spracovaním

27.05.2018, 21:41
Autor:
(pš)(pš)
Predstavujeme reklamy, ktoré ohúrili porotu najlepším copywritingom, zvukom, filmovým či ilustračným prevedením.

Porota ocenila najkreatívnejšie reklamy na Slovensku, Zlatý klinec 2018 pozná víťazov. Predstavili sme si už práce, ktoré dostali najvyššie ocenenia - Zlatý klinec, pozrime si práce, ktoré vynikli v kategórii Craft. Ide o novú kategóriu, ktorá mala premiéru v tomto roku. A hneď získala aj najväčší počet shortlistov- 20.

Najvyššie ocenenia - Zlaté klince v kategórii Craft

Dva Zlaté klince získal Martin Bajaník a jeho agentúra Pekne&Dobre. A to za najlepší Copywriting a Najlepšiu ilustráciu pre potraviny YEME. A za komplexný vizuálny koncept týchto potravín získal Martin Bajaník aj výnimočnú cenu Art Prix.

YEME

YEME

​Zlatý Klinec v kategórii Craft pre nekomerčné subjekty získala aj agentúra Effectivity za prácu pre Ekotopfilm "Na konci evolúcie nie je krása". Pozrite si, ako by mohla dopadnúť naša planéta o niekoľko rokov:

V Crafte, v rámci podkategórie Film, získalo Zlatý klinec video "Na pekné Vianoce (ne)stačí málo", ktoré vzniklo v agentúre Oliver Agency. Tá na ňom spolupracovala s ALIEN studiom a agentúrou Triad.

Najvyšším ocenením porota ocenila aj prácu, pod ktorou je podpísaná agentúra MUW Saatchi&Saatchi - Mouse Gang pre Pifpaf Games. Ide o spot, ktorý na trh uvádza novú mobilnú hru. Práca získala Zlatý klinec aj v podkategórii Najlepší zvuk.

Strieborné kovy  - Strieborné klince v kategórii Craft

V podkategórii Best Artdirection získala Strieborný klinec agentúra Respect APP za variácie loga pre PSS. Práca má aj patričný názov "Logovariácie".

Respect APP

Strieborný klinec v podkategórii najlepší Film získal Fantomas. Práca, ktorú pre Poštovú banku navrhla agentúra Wiktor Leo Burnett.

Agentúra Wiktor Leo Burnett získala Strieborný klinec aj v podkategórii Najlepší zvuk, a to za prácu, kde hlavnú pieseň spieva Jana Kirschner. Slovenská speváčka sama skomponovala skladbu pre launch nového produktu - jemne ochutených vôd. Práca vznikla pre klienta Slovenské pramene a žriedla - Zlatá Studňa.

​Ďalšie práce, ktoré získali Bronzový klinec v rámci kategórie Craft predstavíme čoskoro.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 21:46