StoryEditor

Inšpirujte sa úspešnými. Na novom diskusnom formáte HNinspire

28.05.2018, 15:26
Autor:
(red)(red)
Už tento štvrtok vás bude inšpirovať známy producent a režisér Peter Núňez.

Aké je kľúč skutočne úspešných ľudí k dosiahnutiu triumfu v ich živote? Aký bol ich hlavný motív a kedy nastal zlom v ich kariére? Na novom inovatívnom diskusnom fóre HNInspire sa môžu mladí podnikatelia, start-upisti, kreatívci, či iba zvedaví ľudia dozvedieť, ako si uľahčiť cestu k svojim cieľom. Vďaka radám a tipom od tých, ktorí ich už dosiahli.  

Nový formát HNInspire prináša inšpiráciu. Začať, ísť za svojím cieľom a dosiahnuť zmenu v kariérnom živote. Diskusia, ktorá prebieha medzi spíkrom a publikom. Konečne príležitosť, kedy sa môžete pýtať, čokoľvek vás zaujíma. A, samozrejme, inšpirovať sa. Každý mesiac počas jari a jesene. Témami bude, ako efektívne pristupovať k riadeniu ľudí a ich motivácii, ako sa vyrovnávať s neúspechom a kedy sa skutočne oplatí púšťať napríklad do podnikania.

HNInspire – diskusia bez šablón

Takisto ako HNCluby, je aj cieľom HNInspire informovať a poskytnúť účastníkom zážitok a participáciu na úspešnom koncepte, ktorého sa sami stávajú súčasťou a tvarujú ho. V moderných priestoroch vo večerných hodinách a v uvoľnenej atmosfére sa koncept one-to-one stáva prirodzený a spíkri z oblasti biznisu, kultúry, marketingu a spoločenského diania komunikujú s účastníkmi diskusného fóra bez šablón.  

„HNInspire je platformou, ako prichádzať na nové idei a nápady. Chceme na pravidelnej báze prinášať top hostí z rôznych oblastí spoločenského života, ktorí stelesňujú slovo úspech. A teda svojími radami dokážu inšpirovať ostatných,“ hovorí o HNInspire Marcela Šimková, šéfredaktorka Hospodárskych novín a moderátorka HNInspire.

Pod hlavičkou prestížnej značky

Séria podujatí HNInspire vznikla pod záštitou prestížnych HNClubov, hosťujúce spíkrov z ekonomickej, hospodárskej a politickej brandže. Medzi nimi vystupovali napríklad zakladateľ firmy Dell Michael Dell, generálny tajomník OECD Angel Gurría, český prezident Václav Klaus či expremiér SR Robert Fico. Značka HNClub podstúpila v roku 2018 zmenu loga. Prečo sa pre tento krok firma rozhodla, približuje Elena Lipianska, riaditeľka eventového oddelenia Mafra Slovakia, a.s.: „Partnerom sa na HNCluboch snažíme každýkrát poskytnúť to najlepšie, čo na Slovensku máme. Či už ide o priestory, spíkrov a v konečnom dôsledku aj celú atmosféru. Pokladáme za potrebné pracovať aj na vizuále značky a nezastaviť sa s progresom na žiadnom stupni spolupráce s klientom.“

Prečo sa registrovať?

Ešte nikdy ste neboli k známym spíkrom bližšie. Na HNInspire je možné dostať odpovede na otázky, ktoré vás skutočne zaujímajú, ale nikdy sa ich nikto nespýtal. A to najdôležitejšie, registrácia je na najbližšie stretnutia HNinspire bezplatná. Už tento týždeň vo štvrtok bude o svojich úspechoch hovoriť jeden z najznámejších slovenských producentov a režisérov Peter Núňez, ktorý stál za úspešnou folklórnou šou Zem spieva, bol tiež producentom najnavštevovanejšieho slovenského filmu Všetko alebo nič. Ak chcete stráviť príjemný večer, registrujte sa už teraz, posledné miesta sa rýchlo zapĺňajú.

HNinspire

 

 

 

01 - Modified: 2020-07-20 13:59:08 - Feat.: - Title: Kedy to so zdravým prístupom k životu už preháňame? Dozviete sa v ďalšej diskusii zo série HNinspire
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 07:08