StoryEditor

Najhodnotnejšia európska značka vína vstupuje na slovenský trh

08.06.2018, 11:05
Autor:
rmrm
Značke Torres udelil ocenenie britský časopis Drinks International.

Spoločnosť Wineloversclub.sk uviedla na slovenský trh víno Torres zo Španielska. Značku, ktorá v roku 2017 získala ocenenie Most Admired European Wine Brand.

„Značku Torres sme predstavili netradičným spôsobom, Vínnymi rečami s Michaelom Szatmarym, kde hostia ochutnali najlepší španielsky Cabernet Sauvignon, ktorý už viac ako 40 rokov zbiera ocenenia z celého sveta. Ďalšie vína predstavené počas podujatia patria medzi obľúbené moky španielskej kráľovskej rodiny. Vína z nášho portfólia predstavíme postupne podľa sezóny, medzi nimi nebude chýbať ani nealkoholické víno, ktoré sa teší veľkej obľube,“ povedal Roman Milata, General Manager Wineloversclub.sk.

Vinárstvo Torres sa venuje výrobe vína už päť generácií a je príkladom ekologickej firmy. Torres je, podľa slov Romana Milatu, najoceňovanejším vinárstvom na svete. Tradícia tvorby vína siaha až do 18. storočia. Vinárstvo bolo ako značka založené v roku 1870 Jaimem Torresom v meste Pacs.

Wineloversclub.sk

„Slováci v poslednom čase veľa cestujú a ochutnávajú rôzne špeciality a vína z celého sveta. Dá sa povedať, že Slovákov, ktorí vínu rozumejú a investujú do vybraných ročníkov je čoraz viac a preto vidíme pre značku Torres na Slovensku veľký potenciál,“ dodáva Roman Milata.

Wineloversclub.sk bol založený v roku 2015 a zaoberá sa importom a distribúciou prémiových vín na slovenskom trhu. Cieľom WLC je predstavovať vína v podmienkach modernej gastronómie. Spoločnosť je exkluzívnym dodávateľom vín do desiatok 4* a 5* slovenských hotelov a reštaurácií, pre sieť reštaurácií Medusa Group

Pod značku Torres patria aj ďalšie podznačky ako Viña Sol, Sangre de Toro, De Casta, Coronas, Atrium a Viña Esmeralda.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 05:42