Resco
StoryEditor

Dynamic Relations pracuje pre technologickú spoločnosť Resco

20.06.2018, 12:22
Autor:
(red)(red)
Okrem korporátnej a produktovej komunikácie bude agentúra uvádzať na trh riešenie pod názvom Lepšia obec.

Agentúra Dynamic Relations bude pre nového klienta Resco zastrešovať komplexnú PR komunikáciu. Okrem štandardnej korporátnej a produktovej komunikácie Dynamic Relations spolu s ďalšími partnermi Resca uvádza na trh a do života slovenských samospráv riešenie pod názvom Lepšia obec. To bude pre všetkých zadarmo.

Lepšia obec umožní obciam a mestám jednoducho, komplexne a efektívne riešiť akúkoľvek agendu spojenú s ich službami pre verejnosť. Kľúčovými sú v tomto smere občania, ktorí sami môžu zadávať podnety na riešenie prostredníctvom svojej platformy, a to mobilnej aplikácie Lepšia obec.

Radomír Vozár, CEO a spoluzakladateľ spoločnosti Resco: „Naša technológia manažovania vzťahu so zákazníkmi, a teda aj s občanmi v tomto prípade, je jediná svojho druhu. Lepšia obec nie je len o prvotnom jednoduchom podaní podnetu a spätných notifikáciách pre občana po vyriešení podnetu. Akonáhle podnet prejde na stranu kompetentných, tak samospráva, ktorá Lepšiu obec používa, dostane grátis naše takmer 20-ročné najlepšie trhové know-how, ktoré praxou vycibrilo viac ako 2 000 korporátnych klientov vo viac ako 100 krajinách sveta.“

„Veľmi sa z tejto spolupráce tešíme. Resco a Lepšia obec sú pre nás veľkou výzvou. Na jednej strane tu máme špičkovú CRM technológiu, ktorá sa v zahraničí pod značkou Resco predáva – ako sa hovorí – takmer sama. Na druhej strane, potrebujeme na Slovensku presvedčiť reprezentantov samospráv, že má zmysel investovať čas i úsilie do nových smart riešení, ktoré sa na konci dňa môžu pretaviť do lepšieho života občanov, obrovskej úspory času a financií,“ povedala Antónia Račková Paričiová, Client Service Director Dynamic Relations.

01 - Modified: 2019-01-16 08:24:45 - Feat.: - Title: Strategickú komunikáciu skupiny AXA ČR a SR zastreší Havas 02 - Modified: 2018-07-04 09:07:41 - Feat.: - Title: Billa má novú PR agentúru. Je ňou Dynamic Relations 2000 03 - Modified: 2017-08-26 09:33:16 - Feat.: - Title: PR pre developera Blumentálu Corwin bude zastrešovať Dynamic Relations
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 16:12