StoryEditor

Opavia sa obúva do sušienok. Značka vytvorila limitovanú edíciu tenisiek

11.07.2018, 12:16
Autor:
pzpz
V rámci kampane rozdá spoločnosť Mondelēz International 100 kusov tenisiek.

Značka sušienok a oblátok Opavia pripravila pre svojich zákazníkov súťaž o špeciálnu edíciu tenisiek. Športovú obuv pre ňu vyrába značka Tikoki, ktorá pre potlač na mieru vyrobené kolekcie využíva motívy polomáčaných sušienok, esíčok, oblátok a ďalších produktov z portfólia Opavia.

Opavia

Opavia

​Letná kampaň má názov „Štýlové leto s Opaviou" a prepája moderný dizajn obuvi šitej tradičnými metódami so sušienkami značky Opavia, ktoré vo svojom logu majú rok 1840, čo zodpovedá roku založenia tradície pečenia sušienok v Opave. Súťaž o 100 kusov tenisiek prebehne prostredníctvom sociálnej siete Facebook. Kampaň bude prebiehať od začiatku júla až do konca prázdnin.

Vybrali sme do súťaže produkt, o ktorom sme presvedčení, že bude pre našich zákazníkov dostatočne originálny a zároveň skutočne praktický, nositeľný aj pohodlný," hovorí Lydia Baránková, manažérka značky Opavia. „Tenisky so sušienkovou potlačou majú tvar obľúbených športových topánok, každý pár pritom z výroby vychádza ako jedinečný. Sú z prírodných materiálov, bavlny a kaučuku. Kampaňou chceme osloviť práve mladšiu generáciu a spojenie s týmto produktom, ktorý rovnako ako naše sušienky stavia na tradícii, je určite vhodné.“ Na projekte bude Opavia spolupracovať s influencermi, ktorí kampaň podporia na svojich sociálnych sieťach.

Spoluprácu s Tikoki a zapojenie celebrít a infuencerov má na starosti agentúra PR.Konektor. Realizáciu sprievodné in-store kampane pripravili v Garp International. V nej značka predstaví dizajnové čajové podtácky vyjadrujúce rodinnú pohodu podľa dizajnu českej herečky Ester Janečkovej a slovenskej herečky, spisovateľky a dizajnérky Kristíny Tormovej (za slobodna Farkašovej). Podtácky budú k nákupu produktov dostupné zadarmo vo vybraných reťazcoch. Komunikáciu na Facebooku a Instagramu zastrešuje digitálna agentúra Peppermint, nákup médií zabezpečuje Carat

01 - Modified: 2017-10-02 13:22:56 - Feat.: - Title: Opavia má novú kampaň
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 05:46