StoryEditor

V podniku Trump na Sibíri ponúkajú Trump menu

19.07.2018, 11:21
Autor:
ČTKČTK
Môžete si dať Melaniu, Trump burger a aj Trump Tower.

Zákazníkov v sibírskom meste Krasnojarsk sa snaží prevádzka rýchleho občerstvenia prilákať na meno amerického prezidenta, ktorá sa volá rovnako ako hlavná položka v jej menu: Trump burger. Podnik sa snaží zúročiť rastúci záujem Rusov o amerického prezidenta po jeho pondelňajšej schôdzke s ruským náprotivkom Vladimirom Putinom v Helsinkách, kde Donald Trump potvrdil svoje želanie zlepšiť chladné vzťahy medzi oboma veľmocami.

Trump je zobrazený na stenách podniku v kuchárskej čiapke aj bez nej. Ako si všimol server trk7.ru, oficiálny portrét 45. prezidenta Spojených štátov je aj na toalete. Trump burger sa podľa jedálnička vyznačuje slaninou a domácou omáčkou. Kurací burger, pomenovaný Melania na počesť prvej dámy USA, "je pre dievčatá". A vôbec najmohutnejšia položka v ponuke je pomenovaná po mrakodrape Trump Tower.

trk7.ru

"Dopyt naozaj nie je zlý na reštauráciu, ktorá sa len nedávno otvorila," povedal agentúre Reuters manažér podniku Igor Vinogradov. Prevádzka Trump burger v Krasnojarsku na mieste niekdajšieho baru bola otvorená vlani v decembri.

trk7.ru

V Rusku prepukli oslavy po tom, čo Trump v roku 2016 zvíťazil v prezidentských voľbách, pred ktorými v kampani horlil za zlepšenie vzťahov s Moskvou a chválil Putina, pripomenula agentúra Reuters. Agentúra zároveň upozornila, že Trump na pondelkovom summite ohromil svet tým, že spochybnil závery amerických spravodajských služieb, podľa ktorých Moskva zasahovala do predvlaňajších volieb. Trump to dodatočne vysvetlil ako svoje prerieknutie; vraj chcel povedať pravý opak.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 19:35