Eurovea
StoryEditor

Tvárou jesennej kampane Eurovea bude Cindy Bruna. Modelka Victoria´s Secret

30.07.2018, 12:25
Autor:
rmrm
Eurovea má ambíciu stať sa slovenskou destináciou módy a módnych šou.

Ako informovala Oľga Hammer, PR & Marketing Manager Eurovea, tvárou pripravovanej jesennej kampane sa stane francúzska topmodelka Cindy Bruna. „Eurovea je spájaná s módou a módnymi trendami od otvorenia, od roku 2011 sa tu pravidelne konajú aj módne prehliadky, ktoré sú od roku 2015 pod značkou Eurovea Fashion Forward. Práve tejto show sa na jar tohto roku mala zúčastniť aj Cindy, bohužiaľ jej plný pracovný kalendár jej to nakoniec neumožnil, ale už vtedy sa začali rokovania o tom, že by bola tvárou jesennej kampane Eurovea.“

Eurovea ako organizátor Eurovea Fashion Forward a zároveň lokácia prestížnych medzinárodných značiek má, podľa jej slov, ambíciu sa stať slovenskou destináciou módy a módnych show.

Je nám veľkou cťou, že Cindy bude tvárou našej jesennej kampane a veríme, že tým sa zároveň o krok posunieme k svetovým módnym metropolám a zviditeľníme na európskej módnej mape nielen Eurovea, ale aj Bratislavu,“ dodáva Oľga Hammer.

A prečo sa Eurovea rozhodla pre svetovú topmodelku? Neuvažovalo sa nad českou či slovenskou osobnosťou? „So slovenskými a českými modelkami sme spolupracovali doteraz. Aktuálne ide o novinku, ktorá má Eurovea ešte viac spojiť so svetovou módou. Plán prepojiť Eurovea s niektorou zo známych modeliek tu bol už dlhšie, Cindy bohužiaľ nestihla tohtoročnú EFF, tak sme sa následne dohodli na fotení jesennej kampane,“ vysvetľuje Oľga Hammer.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 05:34