StoryEditor

Značka Chivas Regal sa stala partnerom klubu Manchester United

15.08.2018, 10:05
Autor:
(red)(red)
Spojenie predstavili natočením filmu.

Originálna značka škótskej blended whisky Chivas Regal informovala, že uzavrela partnerstvo s najväčším svetovým futbalovým klubom Manchestrom United. Spojenie, v rámci ktorého budú spoločne oslavovať blend, teda zmes toho najlepšieho, potrvá tri roky.

Spojenie whisky a futbalového klubu predstavuje film, ktorý vykresľuje zmes vlastností tvoriacich tím Manchester United. V snímke natočenej v Los Angeles počas predsezónneho klubového turné sa predstavil hviezdy anglického tímu, ktoré odhaľujú, čo ich definuje a aká je ich podstata nie len na ihrisku, ale aj mimo neho.

„Blendovanie bolo v našej DNA od čias, čo priekopníci vo svete whisky, bratia James a John Chivasovci, v 19. storočí v Škótsku položili základy značky a vytvorili unikátnu zmes plnú chuti. Partnerstvo s Manchestrom United je preto prirodzenou voľbou,“ povedal Jean-Christophe Coutures, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ spoločnosti Chivas Brothers a dodáva: „Obaja sme totiž hlboko presvedčení, že veľké veci je možné dosiahnuť zachovaním zmesi toho najlepšieho - od vyváženia chutí lahodných jednosladových a pšeničných whisky až po využívanie perfektnej kombinácie hráčov, ktorá klubu prináša víťazstvo. Tešíme sa, že môžeme využiť ducha našej značky k pozdvihnutiu ducha celého klubu a jeho fanúšikov po celom svete.“Výkonný riaditeľ Manchestru United Richard Arnold na margo partnerstva poznamenal: „História klubu Manchester United je postavená na tímovej práci a stotožňujeme sa s presvedčením Chivasu, že „blendovanie je lepšie". Náš úspech na ihrisku aj mimo neho nás oprávňuje spájať najlepších ľudí, ktorí pomohli klubu vytvoriť tak silné meno, ako má v súčasnosti. Každý jednotlivec má svoje vlastné schopnosti, ale spôsob, akým ich vieme navzájom zmiešať, je to, čo robí náš klub jedinečným.“

Branding Chivasu je od piatkového zápasu zobrazený po celom štadióne Old Trafford v Manchestri vrátane digitálnych obvodových obrazoviek.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 11:36