StoryEditor

Serena Williams s dcérou hviezdia v emotívnej reklame

29.08.2018, 07:00
Autor:
pzpz
Spot vyjadruje podporu známej tenistke.

Tenisová šampiónka a držiteľka 23 ocenení Grand Slam Serena Williams mala veľmi vážne problémy pri pôrode dcéry Alexis Olympia Ohanian. O menej ako rok neskôr sa Serena chystá súťažiť na US Open po tom, ako sa už toto leto umiestnila na druhom mieste vo Wimbledone. A nezabudnite na to, že Australian Open v roku 2017 vyhrala tehotná.

Spoločnosť Chase sa rozhodla obsadiť tenisovú hviezdu v emotívnom spote, kde sa objaví spolu so svojou dcérou. Sponzor US Open sa snaží vyjadriť podporu nielen jej, ale silným matkám. V kontraste ukazuje Serenu ako odchádza od postieľky s bábätkom a prichádza na kurt.

Spot je z dielne kreatívnej agentúry Droga5, ktorá uviedla, že nemá slúžiť iba na podporu Sereny, keď odchádza súťažiť na US Open, ale aj pripomenutie toho, že po materstve začala novú kapitolu. Nehovoríme sa však o comebacku, ale o návrate k niečomu, od čoho matky kvôli materstvu na istý čas upustili. „V reklame vidíme zraniteľnosť, ktorá prichádza s tým, že sa stávame rodičmi, ale tiež silu, ktorú dokážeme z tohto pocitu čerpať,“ hovorí jeden z tvorcov spotu.  

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 14:52