StoryEditor

Zo Slovenska bude Soľvensko. Rajo prinieslo slanú edíciu produktov

04.09.2018, 09:24
Autor:
pzpz
Promuje ju Samo Trnka a o kreatívu sa postaral TRIAD.

Posledné obdobie je komunikácia značiek postavená na prepojení so slovenskými tradíciami či zvykmi. Ľudové motívy zdobia obaly výrobkov viacerých značiek a tie z potravinárskeho segmentu pracujú aj s príchuťami. Rajo prinieslo pre spotrebiteľov Slanú slovenskú edíciu.

Slané produkty z Rajo predstavuje v online videu Samo Trnka, známy komik a humorista. V úvode sa zameria na tradičné zvyky  Slovákov. Zabávač vymenuje aj obce, ktoré majú v názve soľ, ako sú Solisko, Slanec, Slanicu, Solivar, aj samotnú Soľ a Soľničku. Video končí slovnou hračkou „Vitajte na Soľvensku“.

Acidko a tvaroh zo slanej slovenskej edície Rajo prinášajú unikátnu chuť inšpirovanú Slovenskom. Zákazníci si môžu vybrať jemne slané Acidko alebo Acidko s príchuťou syra z ovčieho a kozieho mlieka. Hodí sa na zapitie tradičných slovenských jedál alebo šalátov.

Slané tvarohy sú zmesou klasického jemného hrudkovitého tvarohu, kyslej smotany a jemnej slanej príchute alebo príchute syra z ovčieho a kozieho mlieka. Môžu byť súčasťou tradičného receptu, s cestovinami alebo poslúžiť ako nátierka na chlieb. Rajo

Spoločnosť Rajo okrem klasickej podpory predaja priamo v predajniach pripravila aj online kampaň, ktorej tvárou sa stal už spomínaný Samo Trnka. Pod heslom „Nech hľadáte ako chcete, slovenskejšiu chuť tu veru nenájdete“ natočili niekoľko krátkych videí na sociálne siete. Ich hlavným motívom je vyzdvihnutie slanej chute a soli samotnej.

Vizitka kampane:

Creative director: Peter Baslík
Account manager: Juraj Chovanec, Jakub Kováč
Copywriter: Pavol Paulenda, Roman Hríbik
Strategy director: Ján Papač
Art Director: Tomáš Pospíchal, Tomáš Rybár
Social media brand manager: Dada Skrúcaná
Video: Katarína Chudá

Trendu slovenského folklóru podľahli viaceré slovenské značky, pozrite si prehľad.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 22:31