archív R.D.
StoryEditor

Affiliate sieť Dognet povedie v Česku Roman Dobiáš

03.10.2018, 12:35
Autor:
tsts
Jeho úlohou je posilniť český trh, ktorý je pre spoločnosť dôležitý.

Slovenská affiliate sieť Dognet má novú posilu na pozícii Country Manager pre Českú republiku. Je ním Roman Dobiáš, ktorý sa v online marketingu a obchode pohybuje už viac ako dvadsať rokov. 

Sieť Dognet, pôvodom zo Slovenska, už niekoľko rokov úspešne pôsobí ako na domácom, tak českom trhu. V minulom roku začala aktívne pôsobiť aj na maďarskom, poľskom a rumunskom trhu. Roman Dobiáš je posilou práve pre kľúčový český trh, kde sa chce sieť etablovať ešte významnejšie a priniesť kvalitnejšie služby ako inzerentom, tak publisherom siete.

Český trh je pre nás kľúčový a preto tam investujeme väčšinu zdrojov a kapacít ktoré máme”, hovorí Štefan Polgári, Managing Director siete Dognet. V rámci portfólia klientov má sieť aktuálne viac ako 300 kampaní naprieč strednou Európou. Nechýbajú veľké značky ako 4Home, AXA, Insportline či Dr. Max. “V Česku sme hľadali skúseného človeka, ktorý bude vedieť využiť prednosti a výhody našej siete. Roman je jeden z mála ľudí, ktorí to dokážu”, dodáva Štefan.

 “Som rád, že môžem byť členom mladého tímu. V službe, ktorú sieť Dognet ponúka, vidím veľký potenciál a príležitosť ako affiliate trh v Česku významne posunúť," hovorí Roman Dobiáš, nový Country manager. 

Roman pôsobil ako e-shop manager a development manager pre projekty firmy Medifin, predtým ako ako Sales Director pre Dobrý Web, operátora Ufon či ako General Manager Elephant Traffic, ktorá sa zaoberala automatizovaným predajom online médií. V rámci online marketingu má skúsenosti ako zo strany klienta, tak aj zo strany agentúry. Aj preto bude vedieť dať klientom siete Dognet maximálnu možnú podporu a know-how nie len z oblasti affiliate marketingu.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 16:45